EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Θετικός σε κάνναβη ο Γκιστ του ΠΑΟ

Ο Τζέιμς Γκιστ ήταν μεταξύ εκείνων που έδωσαν δείγμα στο ντόπινγκ κοντρόλ, μετά τον τελικό Κυπέλλου μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Απόλλωνα, στις 5/4 και βρέθηκε θετικός στη χρήση ινδικής κάνναβης. Η ποινή που έχει επιβληθεί σε παρόμοια περιστατικά (χωρίς να υπάρχει προηγούμενη ποινή), ξεκινά από 30 ημέρες και φτάνει τις 40, από τη δειγματοληψία. Οι 30 ημέρες εκπνέουν τη Δευτέρα 4/5 και άρα αν είναι αυτή η ποινή, θα χάσει μόνο το ματς με τον Ολυμπιακό.

Εδώ θα πρέπει να σας πούμε ότι ανάλογα με την ποσότητα, αλλά και τον πρότερο βίο (να θυμίσουμε ότι ο Γκιστ είχε τιμωρηθεί κατά τη θητεία του στη Φενέρμπαχτσε, με τρεις μήνες, για τη χρήση της ίδιας ουσίας) η ποινή μπορεί να φτάσει και τους 6 μήνες, έως τον ένα χρόνο, εξ ου και οι "πράσινοι" δήλωσαν πως επιφυλάσσονται για το μέλλον της σχέσης τους με τον Αμερικανό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Όπως μας πληροφόρησε το ΕΣΚΑΝ, ο αθλητής Τζέιμς Γκιστ κατά την πρώτη εξέταση του δείγματος που έδωσε στον έλεγχο που υποβλήθηκε μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Απόλλωνα Πάτρας, στις 5 Απριλίου 2015, βρέθηκε θετικός στη χρήση ινδικής κάνναβης.

Μέχρι να γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα της δεύτερης εξέτασης του δείγματος και να τελεσιδικήσει η υπόθεση, όπως ορίζουν οι κανονισμοί και οι νόμοι έτσι κι εμείς, ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός, δεν πρόκειται να προχωρήσουμε στην οποιαδήποτε ενέργεια.

Τέλος, είμαστε βέβαιοι ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού, μέσα σε φίλαθλα και κόσμια πλαίσια, θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας στον αγώνα του Σαββάτου (2/5) στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Ολυμπιακό".






πηγη



ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID