EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Ρεβάνς Καμμένου – Ο ΥΕΘΑ τους έτριψε στη μούρη τα έγγραφα του ΚΥΣΕΑ για τα «P-3″

Τελικά η πολιτική υποκρισία πρέπει να έχει και όρια και αυτό φάνηκε τουλάχιστον εχθές …Στο τάκο είχε τον ΥΕΘΑ Καμμένο ο δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου και τον περίμεναν τα ΜΜΕ πως και πως …






τα έγγραφα του ΚΥΣΕΑ για τα P-3 1


Μόνο που ο Παναής τους περίμενε στην στροφή και τους έτριψε στην κυριολεξία την απόφαση του ΚΥΣΕΑ στην Μούρη …προσκομίζοντας τα έγγραφα που οι ίδιοι είχαν υπογράψει ! (δείτε τα! )

Η απόφαση υπογράφεται από τον τότε πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, τον πρώην αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Εξωτερικών Ευάγγελο Βενιζέλο, τον πρώην υπουργό Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλο, τον πρώην υπουργό Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη, τον πρώην υπουργό Εσωτερικών Αργύρη Ντινόπουλο, τον πρώην υπουργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Νίκο Δένδια και τον πρώην υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκο Μητσοτάκη.


τα έγγραφα του ΚΥΣΕΑ για τα P-32

Μόνο που η απόφαση αναβάθμισης των παλαιών αεροσκαφών και την αναβάθμισή τους την είχαν υπογράψει οι κύριοι της Συγκυβέρνησης που τώρα ωρύονται !

Ο Καμμένος έριξε στο τραπέζι τα έγγραφα με την απόφαση του ΚΥΣΕΑ και την υπογραφή φαρδιά -πλατιά των τότε κυρίων της Συγκυβέρνησης και που τώρα ο Βενιζέλος που ωρύεται να μην ξεχνάμε ποιο είχε τοποθετήσει στην Γραμματεία εξοπλισμού και τον κρατούσε μέχρι τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου ,άσχετα αν ο ίδιος δεν είχε καμιά σχέση με το Άμυνας !(εδώ και η υπογραφή του !)


τα έγγραφα του ΚΥΣΕΑ για τα P-33

Τελικά καλή πολιτική για τα εξοπλιστικά ..αλλά θέλει προσοχή όταν ο άλλος είναι και γνώστης και διαβασμένος!

Σχόλιο: Λέτε να μην τα γνώριζαν την απόφαση του ΚΥΣΕΑ οι Συντάκτες της εφημερίδας για την αναβάθμιση ;Όχι βέβαια αλλά φαίνεται δεν περίμεναν την διακρατική συμφωνία αλλά την «κανονική διαδικασία «που χρόνια τώρα ακολουθείται !!!

Αυτή η διαδικασία μας έφτασε εδώ που μας έφτασε με τις Μίζες και τα λοιπά και τα λοιπά ….



πηγη

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID