EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

FIFA & UEFA: Αν ψηφιστεί το νομοσχέδιο Κοντονή, θα αποκλειστείτε από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις

Κοινή επιστολή έστειλε η FIFA και η UEFA στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, με κοινοποίηση στην ελληνική κυβέρνηση, στην οποία απευθύνει έκκληση στην ΕΠΟ, προκειμένου να αποφευχθεί η έξοδος των ποδοσφαιρικών ομάδων της Ελλάδας από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Την επιστολή των δύο ομοσπονδιών υπογράφουν ανώτατα στελέχη, τα οποία τονίζουν ότι εφόσον ψηφιστεί το νομοσχέδιο του Σταύρου Κοντονή που καταργεί το αυτοδιοίκητο, θα υπάρξει ντόμινο κυρώσεων στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με βασικότερο και πιο σοβαρό τον άμεσο αποκλεισμό της Εθνικής ομάδας και των συλλόγων από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για άγνωστο χρονικό διάστημα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, το νομοσχέδιο «Επείγοντα μέτρα για την αντιμετώπιση της βίας στον αθλητισμό και άλλες διατάξεις» που κατατέθηκε στη Βουλή, συζητείται με τη διαδικασία του επείγοντος, αρχικά στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων στις 27-28 και 30 Απριλίου, και στη συνέχεια στις 4 και 5 Μαΐου, στην Ολομέλεια.

Σημειώνεται, ωστόσο, ότι εκκρεμεί συνάντηση με τους εκπροσώπους της FIFA και της UEFA, όπου και θα δοθεί, όπως φαίνεται, η τελευταία ευκαιρία στην ελληνική κυβέρνηση να υποχωρήσει, και να μην αποκλειστεί το ελληνικό ποδόσφαιρο από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.





ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID