EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Ενταση έξω στο Εργασίας -Υπάλληλοι σε διαθεσιμότητα έκαναν ντου [εικόνες & βίντεο]

Eνταση σημειώθηκε έξω από το υπουργείο Εργασίας, όπου διεξάγεται διάλογος μεταξύ του υπουργού Πάνου Σκουρλέτη και των κοινωνικών εταίρων για την αύξηση του κατώτατου μισθού.

Η ένταση προκλήθηκε όταν δημόσιοι υπάλληλοι σε διαθεσιμότητα -οι οποίοι δεν ήταν προσκεκλημένοι στον διάλογο- έκαναν ντου στο υπουργείο.

Σημειώνεται ότι σήμερα γίνεται η πρώτη τριμερής συνάντηση μεταξύ των εκπροσώπων των κοινωνικών εταίρων και της κυβέρνησης, με αντικείμενο το περιεχόμενο του νομοσχεδίου για τα εργασιακά, το οποίο επεξεργάζεται το υπουργείο Εργασίας, πρόκειται να διεξαχθεί σήμερα στο υπουργείο Εργασίας. Αιχμή του διαλόγου θα αποτελέσουν η επαναφορά της ισχύος των συλλογικών διαπραγματεύσεων και το χρονοδιάγραμμα για τη σταδιακή αποκατάσταση του κατώτατου μισθού.










          



Πηγή


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID