EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

«Μπουρλότο» το ΣΔΟΕ από τους χειρισμούς του Παναγιώτη Δάνη

Με ένα σκληρό δημοσίευμα, ενδεικτικό όμως, σύμφωνα με τον συντάκτη του, της κατάστασης που επικρατεί στο ΣΔΟΕ αντιμετωπίζει τις ενέργειες του ειδικού γραμματέα του Σώματος, κ. Παναγιώτη Δάνη η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».

Σύμφωνα με άρθρο που δημοσιεύεται στο ΣΔΟΕ επικρατεί αναβρασμός καθώς ο νέος ειδικός γραμματέας ενδιαφέρεται να έχει πρόσβαση σε όλους τους ελέγχους ακόμα και σε υποθέσεις οι οποίες ερευνώνται κατόπιν εντολής των Οικονομικών Εισαγγελέων. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ειδικός γραμματέας του ΣΔΟΕ είναι πολιτικό πρόσωπο και ως εκ τούτου δεν μπορεί να έχει πρόσβαση στο περιεχόμενο των φακέλων ούτε φυσικά να πληροφορείται την πορεία των ερευνών. 

Την ίδια στιγμή σύμφωνα με την εφημερίδα «Παρασκήνιο», εντύπωση προκαλεί σε κύκλους του ΣΔΟΕ η επαναφορά σε νευραλγική θέση του ελεγκτή ο οποίος ερευνούσε τη λίστα Λαγκάρντ επί προηγούμενης ηγεσίας. Πρόκειται για τον καθόλα έμπειρο και άξιο υπάλληλο, κ. Θανάση Τσουγκράνη ο οποίος τοποθετήθηκε διευθυντής της Περιφερειακής Διεύθυνσης Αθηνών. Ο κ. Τσουγκράνης ήταν προϊστάμενος του 9ου τμήματος της Περιεφερειακής Διεύθυνσης και ένα από τα στελέχη που ασχολήθηκε με τη διερεύνηση της λίστας Λαγκάρντ. Στη συνέχεια όμως μετατέθηκε σε άλλη υπηρεσία. Στελέχη του ΣΔΟΕ σχολιάζουν την «επαναφορά» του κ. Τσουγκράνη ως την παραδοχή ότι και επί προηγούμενης ηγεσίας γινόταν συστηματική δουλειά στη διερεύνηση της δυσώδους υποθέσεως.

«Συγκεκριμένες κινήσεις έρχονται σε πλήρη αντίθεση με όσα υποστήριζε ο ΣΥΡΙΖΑ» προεκλογικά, αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Την ίδια στιγμή «μουρμούρες» προκαλούν οι τοποθετήσεις διευθυντών και προϊσταμένων στα τμήματα καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι που κάνουν λόγο για επιλογές βασισμένες σε κομματικά κριτήρια.

Για την ιστορία νέος Διευθυντής Διοικήσεως τοποθετήθηκε ο κ. Δημήτρης Πιτιακούδης ενώ εκκρεμεί η τοποθέτηση νέου προϊσταμένου στην Διεύθυνση Ειδικών Υποθέσεων


 πηγη

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID