EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Σεξ: Ποια είναι τα 6 λάθη των γυναικών

Ποια είναι λοιπόν τα έξι λάθη που επιβαρύνουν τη γυναικεία μεριά όσον αφορά το σεξ και την ερωτική δραστηριότητα ενός ζευγαριού;

«Δεν παίρνετε πρωτοβουλίες»

Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη των γυναικών είναι η διστακτικότητά τους όσον αφορά τη λήψη πρωτοβουλιών στο κρεβάτι.

Οι φοβίες μη θεωρηθούν επιθετικές ή «νυμφομανείς» τις κάνουν να έχουν μια περισσότερο παθητική στάση, ενώ εν τέλει προκαλείται ανισορροπία στη σχέση, αφού καταλήγει να είναι ο άντρας εκείνος που πάντα κάνει την πρώτη κίνηση.

Η αλήθεια όμως είναι ότι όσο οι γυναίκες έχουν ανάγκη να νιώσουν επιθυμητές, άλλο τόσο το έχουν ανάγκη και οι άντρες, ενώ θα εκτιμήσει ιδιαίτερα ο σύντροφός σας τη διάθεσή σας να αναλάβετε εσείς για μια φορά τη σεξουαλική σας ικανοποίηση σα ζευγάρι και να μην πέσει ξανά όλο το βάρος πάνω του.

«Ανησυχείτε για την εικόνα σας»

Αν τη στιγμή που κάνετε έρωτα με το σύντροφό σας, εσείς είστε εστιασμένες στο πώς δείχνει η κοιλιά σας ή αν σας έχει φύγει η μάσκαρα τότε όχι μόνο στερείτε τον εαυτό σας από το δικαίωμα της σεξουαλικής ικανοποίησης, αλλά και το σύντροφό σας από το να του δοθείτε 100%.

Οι άντρες δεν προσέχουν τα περισσότερα από τα οποία μια γυναίκα ανησυχεί, ενώ αυτό που τους ενδιαφέρει περισσότερο είναι το πάθος και η ενέργεια που βάζει η σύντροφός τους στο σεξ μαζί τους και σε καμία περίπτωση τα άβαφα νύχια της.

Εν ολίγοις, ένας άντρας δεν θα σας παρατήσει ποτέ για τα «ψωμάκια» σας.
Θα σας παρατήσει όμως, χωρίς δεύτερη σκέψη, αν δείχνετε ότι ενδιαφέρεστε περισσότερο για την εικόνα σας, παρά  για την ερωτική συνεύρεση μαζί του.

«Το σεξ είναι μόνο μια συνήθεια για τον άντρα»

Οι κοινωνικές αντιλήψεις έχουν διαμορφώσει μια τελείως λάθος εικόνα τόσο για τη γυναίκα, όσο και για τον άντρα. Όπως λοιπόν δεν είναι κακό μια γυναίκα να επιδιώκει το σεξ με τον αγαπημένο της, έτσι και για έναν άντρα παίζει πολύ μεγάλο ρόλο η οικειότητα, η τρυφερότητα και η επικοινωνία στο σεξ με τη σύντροφό του.

Όσο σημαντικό, λοιπόν, είναι για μια γυναίκα το συναίσθημα, τόσο είναι και για τον άντρα και ακόμα κι αν έχουμε μεγαλώσει με την πεποίθηση ότι ο άντρας δεν έχει συναισθήματα, η αλήθεια είναι ότι... έχει.

«Έχει πάντα όρεξη για σεξ»

Μπορεί στην εφηβεία ένα αγόρι να έχει πάντα διάθεση για σεξ με το κορίτσι του, αλλά αυτή η διαρκής επιθυμία αρχίζει και τελειώνει στην... εφηβεία. Οι υποχρεώσεις, η καθημερινότητα και οι έγνοιες μπορούν και κάμπτουν τη σεξουαλική επιθυμία ακόμα και στους άντρες, που λανθασμένα οι γυναίκες πιστεύουν ότι είναι «μηχανές του σεξ».

Σε συνέχεια των μύθων όσον αφορά τη σεξουαλικότητα των δυο φύλων, ένας άντρας δεν έχει πάντα διάθεση για σεξ, όπως συμβαίνει και με μια γυναίκα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν σας αγαπάει, αφού το ίδιο «δε» σημαίνει και στην περίπτωση των γυναικών, που απλά δεν έχουν διάθεση για ερωτικές περιπτύξεις και τίποτα παραπάνω.

«Δεν τον καθοδηγείτε»

Μπορεί να μην νιώθετε άνετα να δηλώσετε στο σύντροφό σας τα θέλω και τις επιθυμίες σας, αλλά μόνο έτσι θα καταφέρετε ικανοποίηση στη σεξουαλική σας ζωή. Για το πόσο ικανοποιημένη θα μείνει μια γυναίκα από την ερωτική της ζωή, είναι μονάχα η ίδια υπεύθυνη, ενώ είναι τουλάχιστον ανόητο να περιμένει ο κάθε σύντροφός της να γνωρίζει τι είναι αυτό που της αρέσει και τι όχι.

Να θυμάστε, ότι οι άντρες θέλουν να σας ικανοποιήσουν και θέλουν να ακούσουν από εσάς τι είναι αυτό που σας αρέσει. Βρείτε λοιπόν ένα διπλωματικό τρόπο να τα θέσετε, «μπερδεύοντας» τα με πράγματα που ήδη κάνει, για να μη νιώσει ότι τον ακυρώνετε τελείως και θα δείτε την ερωτική σας ζωή να απογειώνεται.

«Δεν είστε δεκτικές στο διαφορετικό»

Αν ένα ζευγάρι είναι καιρό μαζί, δεν είναι καθόλου κακό, αλλά μάλλον αναγκαίο να βρεθούν νέοι τρόποι να δώσουν λίγο περισσότερο ενδιαφέρον στην ερωτική τους ζωή. Μην είστε λοιπόν εξαρχής επιφυλακτικές με τις νέες προτάσεις και μη τις θεωρήσετε σε καμία περίπτωση, ένδειξη ότι σας έχει βαρεθεί. Αντιθέτως, θέλει να ζήσει νέες εμπειρίες μαζί σας.

Τέλος, είστε μεν ανοιχτές σε νέες ιδέες, αλλά μην κάνετε ποτέ κάτι που ξεπερνά τα ηθικά σας όρια και σας φέρνει σε δύσκολη θέση. Αντιδράστε ψύχραιμα στις προτάσεις του συντρόφου σας και δείξτε του ευγενικά και με διάθεση συζήτησης όταν κάτι σας κάνει να νιώθετε άβολα.



πηγη

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID