EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Lamborghini Aventador LP750-4 Superveloce

H Lamborghini έκανε δυναμική είσοδο στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης παρουσιάζοντας την Aventador στην έκδοση SV (Superveloce).

Γνωρίζουμε από το παρελθόν (Murcielago, Diablo) πως η ιταλική φίρμα αφιερώνει τα δύο γράμματα SV σε ειδικές εκδόσεις των μοντέλων της που στόχο έχουν την περαιτέρω ανάδειξη της δυναμικής της εταιρείας στα supercars.


Lamborghini-Aventador_LP750-4_SV_2015_News-(3)


Με αυξημένη ιπποδύναμη, χαμηλότερο βάρος, σαφώς ενισχυμένη αεροδυναμική και καινοτόμα τεχνολογία, το νέο δημιούργημα από τη Sant’Agata έχει ατόφιο το DNA της φίρμας περί ανόθευτης οδηγικής απόλαυσης στο δρόμο. Με έμφαση στη μείωση του βάρους ταυτόχρονα με την εισαγωγή νέων τεχνολογιών, όπως το LDS-Lamborghini Dynamic Steering που προσαρμόζει την κρεμαγιέρα ανάλογα με το δρόμο και την επιλογή του οδηγού, οι τεχνικοί της εταιρείας έφτασαν στην πιο σπορ, ανόθευτη συναισθηματικά Lamborghini που κύλησε ποτέ τους τροχούς της στο δρόμο.


Lamborghini-Aventador_LP750-4_SV_2015_News-(4)


Η εξαντλητική δίαιτα απέφερε μείον 50kg, ο ατμοσφαιρικός 12κύλινδρος, σε διάταξη V, κινητήρας φτάνει πλέον τους 750ps με αναλογία 2,03kg/ps. Η Lamborghini Aventador LP750-4 Superveloce επιταχύνει από στάση στα 100km/h σε μόλις 2.8sec με την τελική να φτάνει τα 350km/h. Όλα αυτά επιτυγχάνονται πατώντας σε ειδικά εξελιγμένα για το μοντέλο Pirelli PZero Corsa και ζάντες κατασκευασμένες εξ’ολοκλήρου από χαμηλού βάρους υλικά διαστάσεων 20’’ και 21’’ αντίστοιχα.


Lamborghini-Aventador_LP750-4_SV_2015_News-(6)

Στο εσωτερικό της Lamborghini Aventador LP750-4 Superveloce απαντάται η γνώριμη πλέον από το Audi TT ηλεκτρονική οθόνη οργάνων TFT με πληθώρα δυνατοτήτων παραμετροποίησης, τα μαύρα καθίσματα alcantara, η κυριαρχία του carbon σε όλο το σαλόνι και η διαφάνεια σε διάφορα σημεία του αυτοκινήτου δίνοντας μία πιο «καθαρή «οπτική» του εσωτερικού. Η τιμή της Lamborghini Aventador LP750-4 Superveloce αναμένεται στην Ευρώπη στα 319.000€ προ φόρων, με ποικιλία δυνατοτήτων ώστε ο υποψήφιος αγοραστής να δημιουργήσει μία εντελώς προσωπική σύνθεση, ενώ το ντεμπούτο της αναμένεται στα τέλη της άνοιξης του τρέχοντος έτους.


Lamborghini-Aventador_LP750-4_SV_2015_News-(8)




πηγη

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID