EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Η παράγκα του Βόλου


Ο Αχιλλέας Μπέος δεν μπορεί να φύγει από τη χώρα. Οφείλει 3 φορές τον μήνα να παρουσιάζεται σε αστυνομικό τμήμα.
Αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους το 2012 και το 2014 εκλέχθηκε δήμαρχος Βόλου. Το βούλευμα για τα στημένα και την εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο καθυστερεί εδώ και 4 χρόνια.
Σε περίπτωση παραπομπής του, κατά τον νόμο θα πρέπει να εγκαταλείψει το αξίωμα και ο Βόλος θα αποκτήσει νέο δήμαρχο. Δέκα μήνες μετά την εκλογή του, η «Εφ.Συν.» επισκέπτεται την πόλη, που θα γινόταν -σύμφωνα με τον ανώτατο άρχοντά της- Μονακό. Η αλήθεια είναι ότι πιο πολύ θυμίζει Νάπολη ή Παλέρμο.
Απευθείας αναθέσεις έργων, αποδιάρθρωση υπηρεσιών, παράτυπες προσλήψεις, παράξενες εξαφανίσεις αδέσποτων, χρυσαυγίτικη φρασεολογία, στοχοποιήσεις αντιπάλων και δημοσιογράφων και απειλές κατά πάντων συνθέτουν την εικόνα της διοίκησης του Δήμου Βόλου υπό τον «φίλαθλο» του τοπικού Ολυμπιακού και αντιμνημονιακό πατριώτη Αχ. Μπέο, που βρέθηκε από τη λεγόμενη «παράγκα» του ποδοσφαίρου στο δημαρχείο με την ψήφο του 53% των πολιτών. Και με τη βοήθεια αρκετών φίλων.
Η τροπολογία
Προεκλογικά ο Μπέος υποστηρίχτηκε ανοιχτά από την πρώην βουλευτή Ζέττα Μακρή. Στη συνέχεια ο ίδιος στήριξε ανοιχτά στην ΚΕΔΕ τον υποψήφιο της Ν.Δ. Γιώργο Πατούλη, ενώ στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές ανταπέδωσε τη στήριξη στη Ζ. Μακρή.
Στον Βόλο αναμένεται με αγωνία η απόφαση παραπομπής του ή μη για την υπόθεση των στημένων αγώνων. Mε βάση τον νόμο, «η αυτοδίκαιη θέση σε αργία επιβάλλεται σε έναν αιρετό και σε περίπτωση αμετάκλητης παραπομπής για κακούργημα, εάν έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι ή προσωρινή κράτηση». Δύο μήνες μετά τις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2014, αυτό ακριβώς το σημείο του νόμου ζήτησαν να αλλάξει μέσω φωτογραφικής τροπολογίας δέκα βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι πρότειναν ότι για να τεθεί κάποιος αιρετός σε αργία θα πρέπει να υπάρχει τελεσίδικη καταδικαστική απόφαση. Τελικά την τροπολογία μπλόκαρε η πλευρά του ΠΑΣΟΚ.
Ο εξυγιαντής
Αναζητούμε τι έχει αλλάξει στην πόλη και στη λειτουργία του δήμου τους τελευταίους μήνες ένας άνθρωπος που είχε μέχρι πρόσφατα εμπειρία κυρίως στο ποδόσφαιρο και στη νυχτερινή διασκέδαση.


 
Ο εκλεκτός του δημάρχου έχει αναλάβει σειρά έργων από το 2004, ανάμεσά τους και την αναβάθμιση του παράκτιου μετώπου της πόλης. Τα περισσότερα από αυτά βρίσκονται υπό δικαστική διερεύνηση |



πηγη

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID