EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

«Καμπάνα» σε δασική υπάλληλο για «φακελάκι»

Ποινή φυλάκισης 5 ετών επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης σε υπάλληλο της Διεύθυνσης Δασών Πέλλας, που κατηγορείται ότι ζήτησε «μίζα» για να εγκρίνει οικονομική επιδότηση σε ξυλέμπορο.

Η δασική υπάλληλος είχε συλληφθεί τον Ιανουάριο του 2008 στην Αλεξάνδρειας Ημαθίας από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων Βόρειας Ελλάδας, με 10.000 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα. Είχε προηγηθεί η καταγγελία επιχειρηματία από την Αριδαία, που διεκδικούσε επιδότηση για αγορά μηχανολογικού εξοπλισμού.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η κατηγορουμένη αρχικά ζήτησε 14.000 ευρώ από τον καταγγέλλοντα, προκειμένου να κάνει θετική εισήγηση στην αρμόδια επιτροπή που θα ενέκρινε την επιδότηση. Το δικαστήριο πάντως της έδωσε το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου και μετέτρεψε την ποινή της προς 5 ευρώ τη μέρα.



πηγη

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID