EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Πληρώνουμε, πληρώνουμε και φως δεν βλέπουμε

Το μουντζούρη της λεηλασίας που συντελέστηκε για 50 ολόκληρα χρόνια από το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό  σύστημα της χώρας, φορτώθηκε ο Αλέξης Τσίπρας που καλείται τώρα να λύσει το γόρδιο δεσμό των δυσβάστακτων χρεών. Η νέα ελληνική προσπάθεια πληρώνει τις αμαρτίες και τις κλεψιές ενός συστήματος που οδήγησε συνειδητά την Ελλάδα στη χρεοκοπία και στην υποανάπτυξη. Πληρώνει το πελατειακό σύστημα το οποίον συντηρούσε στο διάστημα από τη μεταπολίτευση μέχρι σήμερα τα δύο κόμματα ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. στην εξουσία.

Πληρώνει τις κλεψιές, τις μίζες και τις ληστρικές συμβάσεις που υπέγραψε το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία με τους γερμανικούς κολοσσούς.
 

Πληρώνει τα ολυμπιακά έργα του Κώστα Σημίτη που κόστισαν τριάντα δισεκατομμύρια ευρώ και μαζί με τους τόκους.

Πληρώνει ο Αλέξης Τσίπρας και το σουαπς που έστησε ο αρχιερέας της διαπλοκής για να κρύψει χρέος 2,5 δις ευρώ δίνοντας για αντάλλαγμα τόκους 12 δις ευρώ και τετρακόσια εκατομμύρια ευρώ μέσα σε μια μέρα προμήθεια στην Goldman Sachs.
 

΄Οσες δόσεις και αν πληρώσει ο Αλέξης Τσίπρας στους Ευρωπαίους τοκογλύφους και τους δανειστές το χρέος δεν πρόκειται ποτέ να μειωθεί.
Αντίθετα θα αυξάνεται διαρκώς συμπαρασύροντας το λαό και τη χώρα σε ένα σπιράλ θανάτου.


Η Ελλάδα δεν αντέχει σε καμία περίπτωση να πληρώνει κάθε μήνα δύο δισεκατομμύρια ευρώ, για τόκους και επιτόκια.
 

Ακόμα και στην περίπτωση κατά την οποία αποφασίσουμε δέκα εκατομμύρια Έλληνες να γίνουμε δούλοι των ξένων τοκογλύφων χαρίζοντάς τους και τις περιουσίες μας, το χρέος αυτό δεν μπορεί ποτέ να εξοφληθεί.

Με πολύ θράσος, αυτοί που προκάλεσαν τη χρεοκοπία, δηλαδή το ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. αλλά και αυτοί που για δεκαετίες ζούσαν από τα τοκογλυφικά επιτόκια, δηλαδή οι δανειστές, ζητάνε τώρα και τα ρέστα από τον Αλέξη Τσίπρα που αναζητά εναγωνίως λύσεις προκειμένου να πληρώνει η χώρα τις υποχρεώσεις της, χωρίς να εξαθλιωθεί ολόκληρος ο ελληνικός λαός και χωρίς να τον ταπεινώνουν οι απατεώνες δανειστές μας.

Μήπως έφτασε η ώρα να πληρώσουν αυτοί που οδήγησαν τη χώρα στη χρεοκοπία και έχουν το θράσος να βγάζουν τη γλώσσα ζητώντας και τα ρέστα. Η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού είναι έτοιμη να κάνει όσες θυσίες χρειάζονται με μια μόνο προϋπόθεση. Να τιμωρηθούν πραγματικά οι δοσίλογοι που μας έφτασαν στην κατάσταση χρεοκοπίας, οδηγώντας το λαό στην πείνα και την εξαθλίωση.




www.kontranews.gr



ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID