EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Σιδηροδρομικοί εναντίον Βαρουφάκη για τα περί εισόδου επενδυτών στον ΟΣΕ

Αντιδράσεις προκάλεσε στους κόλπους των σιδηροδρομικών υπαλλήλων η δήλωση του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη τη Δευτέρα ότι «η είσοδος επενδυτών στον ΟΣΕ είναι απολύτως απαραίτητη».

«Στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ δεν συμπεριλαμβάνεται αυτή η θέση, αντίθετα γίνεται λόγος για ένα ενιαίο δημόσιο σιδηρόδρομο», ανέφερε σε ανακοίνωσή της την Τρίτη η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών.

Στην ίδια ανακοίνωση, η Ομοσπονδία παρέθεσε δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα, ότι «εάν διαλυθεί ο ΟΣΕ και ξεπουληθούν τα φιλέτα σε ιδιώτες θα υπάρχει ένα τεράστιο ζήτημα με την ασφάλεια στους σιδηρόδρομους. Το εισιτήριο θα είναι πανάκριβο και δεν θα υπάρχει η δυνατότητα για τους πολίτες σε απομακρυσμένες περιοχές της χώρας να μπορούν να επικοινωνήσουν με το κέντρο».





ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID