EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Μέσα ή έξω να τελειώνει το μαρτύριο της σταγόνας

Η κυβέρνηση και ειδικά ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα πρέπει πλέον να το πάρουν απόφαση.

Η Ελλάδα δεν μπορεί να συνεχίσει να ζει στην εντατική και να βρίσκεται σε ένα διαρκές κώμα το οποίο έχει προκαλέσει ο οικονομικός στραγγαλισμός από τους ξένους τοκογλύφους.
Πρέπει να αποφασίσουμε που πάμε και τι κάνουμε. Οι επιλογές είναι αυστηρά περιορισμένες. Ή προσκυνάμε τους δανειστές και υπογράφουμε νέα μνημόνια που θα εξευτελίσουν τη χώρα και θα εξαθλιώσουν ολοκληρωτικά το λαό λεηλατώντας παράλληλα τη δημόσια και ιδιωτική περιουσία ή τους στέλνουμε στο διάολο και φεύγουμε μόνοι μας από το ευρώ.
Τρίτος δρόμος δεν υπάρχει.

Το δίλημμα αυτό θα πρέπει να θέσει ο Αλέξης Τσίπρας στη συνάντηση που θα έχει την Δευτέρα με τη Γερμανίδα Καγκελάριο.

Γιατί η ακίνδυνη διπλωματία δεν φέρνει, όπως αποδείχθηκε αποτελέσματα. Αντίθετα καταστρέφει ότι απέμεινε από την πραγματική οικονομία και αδειάζει τα αποθέματα των τραπεζών και εξανεμίζει τις ελάχιστες πλέον οικονομίες των Ελλήνων πολιτών.

Η ελληνική απάντηση θα πρέπει να στηρίζεται στο δόγμα του Σοκ και του Δέους.

Αντί να στραγγαλίζουν οι τοκογλύφοι τη χώρα μας, να ρίξουμε εμείς την Ευρώπη στην κόλαση της ύφεσης και της οικονομικής καταστροφής.
Γιατί μόνο έτσι θα καταλάβουν οι τοκογλύφοι, ότι δεν μπορούν να παίζουν άλλο με τις τύχες και την αξιοπρέπεια ενός ολόκληρου λαού και μιας ιστορικής χώρας. Άλλωστε όπως δήλωσε τόσο ο πρόεδρος Ομπάμα, όσο και ο Βρετανός πρωθυπουργός, οι συνέπειες από μια έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ θα είναι καταστροφικές για την παγκόσμια οικονομία.

Αντίθετα, η Ελλάδα δεν έχει τίποτα να φοβηθεί. Γιατί επί πέντε χρόνια βιώνουμε μια κατοχική ανθρωπιστική κρίση, με φτώχεια, πείνα, ανεργία και εξαθλίωση, με 7.000 αυτοκτονίες και η επιστροφή σε ένα εθνικό νόμισμα θα λειτουργούσε ίσως λυτρωτικά για την οικονομία και το λαό.

Η δυναμική που θα προκαλούσε μια επανεκκίνηση με εθνικό ανταγωνιστικό νόμισμα, θα προκαλούσε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα αναπτυξιακή έκρηξη, ενώ θα ανθούσε και πάλι η ελληνική βιοτεχνία και οι παραγωγικές επιχειρήσεις που αναγκάστηκαν να κλείσουν εξαιτίας των πολιτικών και πρακτικών, που ακολούθησαν τα παγκόσμια μονοπώλια, το ευρωπαϊκό τραπεζικό κατεστημένο και η άγρια υπερφορολόγηση του ελληνικού λαού.

Η Ελλάδα θα πρέπει να εκμεταλλευτεί τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της γεωστρατηγικής θέσης που κατέχει και να επιχειρήσει να αναπτύξει και πάλι τον αναπτυξιακό της βραχίονα που απαξίωσε το ιερατείο των Βρυξελλών.

Αυτό για να γίνει προϋποθέτει απεγκλωβισμό απ’ τις δαγκάνες των ξένων τοκογλύφων, που μας έχουν περάσει τη θηλιά στο λαιμό και τη σφίγγουν λίγο-λίγο για να ζούμε το μαρτύριο της σταγόνας και του αργού θανάτου.

Ο λαός και η χώρα βρίσκονται μπροστά σε ένα κρίσιμο δίλημμα και γι’ αυτό πρέπει να ληφθούν αποφάσεις.

Ο χρόνος πιέζει, το πολιτικό κεφάλαιο της κυβέρνησης κινδυνεύει να εξαντληθεί, ενώ εγκυμονεί και ο κίνδυνος ατυχήματος, δηλαδή της χρεοκοπίας μέσα στο ευρώ.

Ο πρωθυπουργός θα πρέπει μετά τη συνάντηση με την Μέρκελ να πει όλη την αλήθεια στον ελληνικό λαό και αν χρειαστεί να προχωρήσει σε εκλογές και δημοψήφισμα, με μοναδικό ερώτημα την πορεία που πρέπει να ακολουθήσει η χώρα, διότι σίγουρα δεν είναι σωστό να αναλάβει αυτός μόνος του το βάρος της ευθύνης μιας τόσο σοβαρής απόφασης, πρέπει ο ίδιος ο κυρίαρχος λαός να αποφασίζει τη λύση που θέλει και να λυτρωθεί η χώρα απ’ το καθεστώς της ασφυξίας, που πνίγει την οικονομία και τσακίζει την κοινωνία.

                 





πηγη

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID