EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Σε οποιαδήποτε πολιτισμένη χωρα της δύσης, ο Κυρ. Μητσοτακης θα βρισκόταν στο κρατητήριο.

Δεν είναι δυνατόν η συμμορία του μνημονίου να ωθεί την χώρα στην καταστροφή, ως άλλοι «τορναδόροι» και η δικαιοσυνη να κοιμάται. Που ειναι ο εισαγγελέας πρωτοδικών εδώ και τρεις μήνες, όταν το μαύρο μέτωπο μεθοδεύει την καταστροφή; Τι κανει ο κύριος Παρασκευόπουλος βλέποντας αυτή την πρωτοφανή απραξία;

Δηλαδή ο απλός πολίτης που αγαπά την πατρίδα του, αύριο θα εχει την ίδια αντιμετώπιση με τους σαμαράδες, τους μητσοτάκηδες και τους τρομοκρατημένους;

Όσο για τον κύριο Βαρουφάκη, ας δει επιτέλους αυτό που έχουμε προτείνει εδώ και μήνες: Την αναδρομική φορολόγηση με 26% όλων των εμβασμάτων εξωτερικού που δεν αντιστοιχούσαν σε αγορά προϊόντων.

Να πληρώσουν και μια φορά οι παρτάκηδες σε αυτή την χώρα, να δείτε και πως μαζεύονται τα 7 δις, άνευ δόσης και δανειακής.


πηγη



ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID