EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Μικρές ποινές για τη μεγάλη κομπίνα του ΙΚΑ

ΕΦΑΓΑΝ ΕΚ. ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΟΥΝ ΒΙΛΕΣ ΜΕ ΑΣΑΝΣΕΡ 

Του ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Χρόνια τώρα γράφουμε ότι ένας απλός έλεγχος στις περιουσίες που χρησιμοποιούν δημόσιοι λειτουργοί ,όλων των βαθμίδων,δημοσιογράφοι,δικηγόροι,γιατροί,επιχειρηματίες είναι το πρώτο βήμα.


Ύστερα γίνεται το δεύτερο βήμα,που είναι η διασταύρωση αυτών των στοιχείων με τις φορολογικές δηλώσεις.

Το τρίτο βήμα είναι οι εξηγήσεις για τις χαώδεις διαφορές που έχουν βίλες στα βουνά της Αρρικής και σε παραλίες με τις φτωχές δηλώσεις.Αλλά πραγματικές εξηγήσεις και όχι εξηγήσεις για αόρατες κληρονομιές…

Αυτό έγινε ως ένα μικρό βαθμό στη δίκη των κλεφτών του ΙΚΑ.

Το κακουργιοδικείο επέβαλε ποινές αλλά ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΕΣ παρότι μερικοί τις παρουσιάζουν σε βαριές καμπάνες.

Αποδείχθηκε ότι είχαν βίλες σε παραθαλάσσιες όχθες και είχαν βάλει (τουλάχιστον σε μια) και πισίνα με ασανσέρ ,γιατί είναι τεράστια και σε έκταση και σε ύψος.

Τα χρήματα που βούτηξαν εκατομμύρια.Το κακό που έκαναν δίνοντας πλαστά στο περιεχόμενο έγγραφα σε άλλους για να βουτήξουν και αυτοί τεράστιο.

Στην ουσία έφαγαν 7-8 χρόνια κάθειρξης αφού τα 30 χρόνια στα οποία καταδικάστηκαν σε πρώτο βαθμό στο Εφετείο θα πέσουν,οι ποινές βάσεις είναι μικρές και με τα ευεργετήματα και την καλή διαγωγή και την εργασία που (υποτίθεται ότι) θα κάνουν θα μειώσει την πραγματική φυλάκιση σε 7-8 χρόνια και ίσως και λιγότερα.

Για να συγκρίνετε το μέγεθος θυμίζουμε οτι νομικός σύμβουλος του κράτους(Σοφός) για 300.000 ευρώ που πήρε ως μίζα για να μια γνωμοδότηση έφαγε ισόβια.
  • Γιατί αυτές οι μικρές ποινές στη (κυρίως γυναικεία) συμμορία του ΙΚΑ;
  • Ποιόν μεγαλοσχήμονα συγγενή έχει μια εξ αυτών;
  • Ποιός χρησιμοποιεί σήμερα τη βίλα με το ασανσέρ;
  • Ποιοί μας δουλεύουν με την απονομή Δικαιοσύνης;


πηγη

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID