EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Σταθμός για κρουαζιερόπλοια το πρώτο λιμάνι της χώρας

 Για τουλάχιστον δύο ημέρες θα παραμείνει στον Πειραιά, το κρουαζιερόπλοιο Carnival Vista της αμερικανικής εταιρίας κρουαζιέρας Carnival Cruise, καθώς το ελληνικό λιμάνι επιλέχθηκε ως «home port», δηλαδή ως λιμάνι «υποδοχής» των πλοίων της εταιρίας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Οργανισμού Λιμένος Πειραιά, το συγκεκριμένο πλοίο έχει δυναμικότητα 4.000 επιβατών και 1.500 μελών πληρώματος, ενώ τα δρομολόγιά του θα ξεκινήσουν το 2016.

«Ο ΟΛΠ Α.Ε. συμμετέχει στο Miami Seatrade, τη μεγαλύτερη ετήσια έκθεση κρουαζιέρας του κόσμου, μαζί με τον Ε.Ο.Τ. και την ΕΛΙΜΕ με περίπτερο και συνεχείς συμμετοχές και παρεμβάσεις στο Συνέδριο Κρουαζιέρας. Από πλευράς ΟΛΠ Α.Ε. συμμετέχουν ο Γενικός Δ/ντής και επίτιμος Πρόεδρος της Medcruise κ. Σταύρος Χατζάκος και ο Δ/ντής Κρουαζιέρας κ. Θεόδωρος Τσίτουρας, οι οποίοι και συναντήθηκαν με όλες τις μεγάλες εταιρίες του κόσμου, προκειμένου τα πλοία τους να προγραμματίσουν νέες αφίξεις στον Πειραιά», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Σημειώνεται ότι η Carnival Cruise Lines είχε αποσύρει τα πλοία της από τη Μεσόγειο το 2014, όμως η άνοδος του τουρισμού στην περιοχή την οδήγησε στην επαναφορά κάποιων δρομολογίων.



ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID