EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

«Xέρι χέρι» τραπεζίτες και εφοπλιστές «ξεφορτώνονται» τα θαλασσοδάνεια

Με τρόπους που θα ζήλευε ακόμα και η ιταλική μαφία, τραπεζίτες και εφοπλιστές βρήκαν τρόπο να ξεφορτωθούν και να κουρέψουν τα επισφαλή ναυτιλιακά δάνεια.


Σε αποκλειστικό ρεπορτάζ του Reuters περιγράφεται ακριβώς ο «χειρουργικός» τρόπος με τον οποίο οι ελληνικές τράπεζες επιχειρούν να ξεφορτωθούν τα «θαλασσοδάνεια» που οι ίδιες έδωσαν σε Έλληνες εφοπλιστές και τα οποία υπολογίζονται σε 10 δισεκατομμύρια δολάρια .

Το πώς ακριβώς δινόντουσαν χωρίς εγγυήσεις όλα αυτά τα δυσθεώρητα δάνεια, το έχουμε αποκαλύψει με λεπτομέρειες στο Newsbomb.gr.

Τώρα το Reuters έρχεται να επιβεβαιώσει πλήρως όλα τα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ του Newsbomb, αφού περιγράφει όλες αυτές τις υπόγειες συναλλαγές μεταξύ των ισχυρών λόμπι που ρυθμίζουν εν κρυπτώ τα δικά τους προβλήματα ρευστότητας, αλλά αρνούνται να δουν με κοινωνική ευαισθησία τα χρέη και τις οφειλές των μισθωτών και των μεροκαματιάρηδων τους οποίους κυνηγούν μέχρις εσχάτων.

Εν μέσω χρηματοδοτικού κενού, η κυβέρνηση αναζητεί εναγωνίως ζεστό χρήμα για τα κρατικά ταμεία και είναι απορίας άξιον για πιο λόγο δεν βάζει το δάκτυλο επί τον τύπο των ήλων. Άραγε τι άλλο πρέπει να γίνει;

Πόσα ακόμα δημοσιεύματα πρέπει να γραφτούν για να πάρει γενναίες αποφάσεις το υπουργείο Οικονομικών και ο Αλέξης Τσίπρας; 

Δεν το χωράει ανθρώπινος νους ότι οι ίδιοι κλάδοι της οικονομίας που επι σειρά ετών «τακτοποιούσαν» εν κρυπτώ και παραβύστω τις υποθέσεις τους χωρίς να πληρώνουν δεκάρα τσακιστή, θα συνεχίσουν να το κάνουν και με κυβέρνηση της αριστεράς!!!


πηγη

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID