EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Άλλα δύο ύποπτα παιχνίδια για στοιχηματισμό

Δύο νέα παιχνίδια ύποπτα προς στοιχηματισμό ανίχνευσε η εταιρεία Sports Radar...
Η «εγκληματική οργάνωση του ποδοσφαίρου» βρίσκεται στα χέρια του ειδικού ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη, ο οποίος, σύμφωνα με την εκπομπή «Δίκη στο ΣΚΑΪ», διακρίνει πως τα στημένα δεν βρίσκονται μόνο στο 2012 αλλά και στο σήμερα, ενώ επίσης θα κληθούν για μαρτυρία άλλοι επτά πρόεδροι των ΠΑΕ, μετά την κλήση στους: Γιώργο Σπανό (ΠΑΕ Ατρόμητος), Γιάννη Δασκαλάκη (ΠΑΕ Εργοτέλης) και Σταμάτη Βελλή (ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης).

Επιπλέον, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής της «Δίκης στο ΣΚΑΪ», Κυριάκος Θωμαΐδης, έφερε στο φως, έρευνα της εταιρείας ανίχνευσης χειραγωγημένων αγωνων, δύο ακόμη ύποπτα παιχνίδια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Συγκεκριμένα τα παιχνίδια είναι:
  • 20/1/2015, Πανιώνιος – Βέροια 2-1, Κύπελλο
  • 24/1/2015, Κέρκυρα – Βέροια 4-0, Superleague
Επιπλέον, η αντιεισαγγελέας Εφετών Αθηνών, μέχρι την Παρασκευή (13/2) θα έχει ολοκληρώσει την έρευνα που πράττει για ψευδορκία στη δίκη των στημένων αγώνων, του εκτελεστικού γραμματέα της ΕΠΟ, Παυσανία Παπανικολάου και του αξιωματικού ακεραιότητας, Δημήτρη Δαβάκη.

Για τις χρυσές πιστωτικές κάρτες θα καταθέσει την Τετάρτη (11/2) ο πρώην ταμίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Γιώργος Δημητρίου και την Παρασκευή θα κληθεί για κατάθεση ο γενικός διευθυντής, Χρήστος Υφαντής. Οι έρευνες της εισαγγελίας επικεντρώνονται στην υπεξαίρεση, στην απιστία, στην απάτη, ενώ ερευνάται για το αν υπάρχει κάποιος ειδικός λογαριασμό.

Τέλος, ο εισαγγελέας, Χάρης Λακαφώσης, ερευνά το θέμα των πλαστών φορολογικών ενημεροτήτων και καλεί 39 ποδοσφαιρικούς παράγοντες, με την ιδιότητα των υπόπτων για τις πλαστές ενημερότητες.


πηγη

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID