EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Αυτό είναι το Armata, το νέο καμάρι του ρωσικού στρατού (Βίντεο)

Παραδόθηκαν, σε ειδικές μονάδες του ρωσικού στρατού, τα πρώτα πρωτότυπα του νέου υπερεξελιγμένου τεθωρακισμένου Armata, το οποίο αναμένεται τα επόμενα χρόνια να αποτελέσει τη ραχοκοκαλιά των μηχανοκίνητων μάχιμων μονάδων της Ρωσίας.

Μέχρι στιγμής 20 Armata έχουν παραδοθεί για εκπαίδευση, ενώ αναμένεται να κάνουν την πρώτη δημόσια εμφάνισή τους στην μεγάλη παρέλαση Νίκης του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, στις 9 Μαΐου στην Κόκκινη Πλατεία.

Τα ακριβή χαρακτηριστικά του άρματος παραμένουν απόρρητα, ωστόσο η κάθε μονάδα μπορεί να λειτουργήσει σαν συμβατικό άρμα μάχης, βαρύ τεθωρακισμένο άρμα μεταφοράς προσωπικού, πυροβολικό μάχης και εκτοξευτής πυραύλων, ενώ υπάρχει δυνατότητα εξέλιξης σε αμιγώς ρομποτικό επιθετικό άρμα.

Σύμφωνα με αρχικές εκτιμήσεις, ο ρωσικός στρατός θα παραλάβει σε πρώτη φάση περίπου 2.300 άρματα.


          
  


πηγη


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID