EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Ντνίπρο – Ολυμπιακός 2-0

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ήταν εξαιρετικός. Διαφύλαξε το μηδέν στην άμυνα, είχε την κατοχή της μπάλας και προσπάθησε να δημιουργήσει. Στο δεύτερο ημίχρονο η Ντνίπρο παρουσιάστηκε πιο δραστήρια, αποτελεσματική, εκμεταλλεύτηκε δύο ευκαιρίες και με την βοήθεια της τύχης πήρε ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης...

Επιμέλεια: Θάνος Δημάτσας

Κατοχή ο Ολυμπιακός στην κόντρα η Ντνίπρο

Ο Ολυμπιακός έδειχνε μέσα στο αγωνιστικό χώρο του Ολιμπίνσκι του Κίεβου πως είναι πιο έτοιμος από ότι η Ντνίπρο, η οποία έχει πάρα πολύ καιρό να δώσει επίσημα παιχνίδια και την... έβγαζε όλο αυτό το διάστημα με φιλικά παιχνίδια. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την κατοχή της μπάλας και με αυτοματισμούς που έχουν δουλέψει στην προπόνηση προσπαθούσαν να ανοίξουν την άμυνα των Ουκρανών, ειδικά από την δεξιά πλευρά με τον Τσόρι και τον Ντοσεβί και τον τελευταίο να κάνει ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο.

Στη συνέχεια του ματς οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ανέβουν, να κερδίσουν μέτρα στο γήπεδο, ωστόσο δεν δημιούργησαν κάποια κλασική ευκαιρία για να σκοράρουν. Ο κύριος τρόπος παιχνιδιού ήταν να ψάξουν να βρουν το ανοικτό γήπεδο και να εκμεταλλευτούν τις απουσίες Ομάρ και Μαζουάκου, που προωθούνταν και προσπαθούσαν να δώσουν την μπάλα στο αστέρι τους τον Κονοπλιάνκα, ωστόσο ο Νορβηγός δεξιός οπισθοφύλακας του Ολυμπιακού είχε γρήγορες επιστροφές και δεν επέτρεπε στον «Ρονάλντο των Ουκρανών» να ξεδιπλώσει το ταλέντο του.

Τέσσερα λεπτά ήταν αρκετά

Η Ντνίπρο στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε πιο δυνατά σε σχέση με το πρώτο μέρος που ήταν νωχελική, έψαξε το γκολ και μάλιστα το βρήκε δύο φορές μέσα σε διάστημα τεσσάρων λεπτών. Η αρχή έγινε στο 50' όταν η μπάλα έφτασε στον Κανκάβα εκτός περιοχής, εκείνος σούταρε η μπάλα κόντραρε στα σώματα των αμυντικών του Ολυμπιακού και κατέληξε στην γωνία του Ρομπέρτο, ο οποίος παρότι έπεσε δεν μπορούσε να αποτρέψει το 1-0. Τέσσερα λεπτά αργότερα, στην δεύτερη φάση των Ουκρανών ήρθε και το δεύτερο γκολ. Ο Ροτάν εκτέλεσε το φάουλ από αριστερά η μπάλα κόντραρε στα σώματα και κατέληξε στα δίχτυα του Ολυμπιακού.

Σκόραρε ο Μήτρογλου, ακυρώθηκε

Ο Ολυμπιακός στην τελευταία φάση, έψαξε το γκολ για να έχει περισσότερες ελπίδες πρόκρισης στους «16» του Europa League, ο Μήτρογλου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα από κοντά με κεφαλιά, ο διαιτητής το ακύρωσε για φάουλ πάνω στον αμυντικό της Ντνίπρο από σπρώξιμο του Μήτρογλου. Από το ριπλέι αυτό που φάνηκε είναι ότι υπήρξε επαφή, διεκδίκηση της μπάλας, αλλά το σφύριγμα ήταν αρκετά αυστηρό.

Οι συνθέσεις:

Ντνίπρο: Μπόικο, Λουτσκέβιτς, Ντόουγκλας, Τσεμπεριάτσκ, Εζίντιο, Ροτάν, Κάνκαβα, Μπέζους (46' Κάλινιτς), Κονοπλιάνκα, Ματέους (89' Μπρούνο Γκάμα), Ζοζούλια (70' Φεντορτσούκ).

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Ελαμπνταλαουί, Μαζουακού, Σαντάνα (57' Μιλιβόγεβιτς), Σιόβας, Κασάμι, Μανιάτης, Ντομίνγκες (57' Φορτούνης), Ντοσεβί (72' Ντουρμάζ), Αφελάι, Μήτρογλου.







ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID