EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Αυτοί είναι οι ισλαμιστές μακελάρηδες που επιτέθηκαν στα γραφεία της Charlie Hebdo [εικόνες]

Δύο Γάλλοι υπήκοοι και ένας 18χρονος αγνώστων στοιχείων είναι οι τρεις τρομοκράτες που επιτέθηκαν στα γραφεία της σατιρικής εφημερίδας Charlie Hebdo και σκότωσαν 12 ανθρώπους. Σύμφωνα με την Liberation, συνελήφθησαν από τις Αρχές αλλά μέχρι αργά το βράδυ δεν έχει επιβεβαιωθεί από το υπουργείο Εσωτερικών της Γαλλίας. 

Οι αρχές έχουν στην κατοχή τους τα στοιχεία των τριών ανδρών που ήταν γνωστοί στην αστυνομία λόγω του παρελθόντος τους. Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί αν έχουν εμπλακεί και σε άλλα ποινικά αδικήματα. Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, οι τρεις ισλαμιστές είχαν πολεμήσει στη Συρία και είχαν επιστρέψει στη Γαλλία.

charlie-hebdo-tromokrates-570

Πρόκειται για τρεις άνδρες, ηλικίας 18, 32, και 34 ετών. Η εθνικότητα του νεαρού είναι άγνωστη καθώς είναι άστεγος ενώ οι άλλοι δύο είναι Γάλλοι υπήκοοι. Ο 34χρονος ονομάζεται Κουάτσι Σέριφ, είναι κάτοικος Παρισιού και γεννημένος το 1982 ενώ είχε απασχολήσει για πρώτη φορά τις Αρχές το 2005 σε ηλικία 23 ετών. Ο 18χρονος ονομάζεται Χαμίντ Μουράντ και ο 32χρονος Σαίντ Κουάτσι.

dolofonia-efimerida-charlie-hebdo-570

charlie-hebdo-tromokrates2-570

Οι τρεις άνδρες επιτέθηκαν στα γραφεία της εφημερίδας το μεσημέρι της Τρίτης και σκότωσαν τα ηγετικά στελέχη όπως επίσης και κάποιους από τους μεγαλύτερους σκιτσογράφους της Γαλλίας

πηγη

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID