EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Μεγάλη κινητικότητα και αλλαγές στο δικαστικό σώμα

Έντονη κινητικότητα παρατηρείται τα τελευταία 24ωρα στο δικαστικό σώμα και οι εξελίξεις στην ιεραρχία είναι ραγδαίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kontranews.gr, στο βαθμό του αρεοπαγίτη προάγονται με απόφαση του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου οι Πρόεδροι Εφετών Αθηνών, Διονυσία Μπιτζούνη και Γεώργιος Χοϊµές. Επίσης, σε πρόεδροι Εφετών προάγονται οι Εφέτες Αθηνών, Κωνσταντίνος Παναρίτης και Αλεξάνδρα Σιούτη.

Αντίστοιχα, στο βαθμό του εισαγγελέα Εφετών ανεβαίνει ο Αντεισαγγελέας Εφετών Πειραιώς, Βασίλειος Παππαδάς.

Σε ότι αφορά στις μετακινήσεις δικαστικών λειτουργών, στην Εισαγγελία Εφετών Πειραιώς μετατίθεται η Εισαγγελέας Εφετών Καλαµάτας, Αργυρώ Χουδετσανάκη, ενώ τοποθετείται στην Εισαγγελία Εφετών Καλαµάτας ο νεοπροαχθείς Εισαγγελέας Εφετών Βασίλειος Παππαδάς.

Ακόμη, στο βαθμό του εφέτη προάγονται, οι Πρόεδροι Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Μαρία Προσφιλίδου και Ελένη Τζιουβάρα , Αθηνών, Νικόλαος Μήλιος, Κατερίνης, Μαριέττα Μαυρή, και Ηρακλείου, Ευσεβία Νεονάκη.

Αντίστοιχα σε αντιεισαγγελέας Εφετών προβιβάζεται η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Ιωάννα Ζωγράφου ενώ μετατίθεται στην Εισαγγελία Εφετών Πειραιώς η Αντεισαγγελέας Εφετών Αθηνών, Χρυσούλα Παπαταξιάρχη.

Στο βαθμό του εισαγγελέα Πρωτοδικών προάγεται ο Αντεισαγγελέας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Αντώνιος Παπαµατθαίου και μετατίθενται οι παρακάτω Εισαγγελείς Πρωτοδικών ως εξής:

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών από τη Μυτιλήνη, η Αικατερίνη Καραγιαννακίδου, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Γρεβενών από την Αθήνα, ο Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης από την Κατερίνη, ο Χρήστος Καραγιάννης, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κατερίνης από τα Γρεβενά, ο Στυλιανός Γαλιατσάτος.

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης τοποθετείται ο νεοπροαχθείς Eισαγγελέας Πρωτοδικών, Αντώνιος Παπαµατθαίου και στο Εφετείο Αθηνών οι επίσης νεοπροαχθέντες Πρόεδροι Εφετών, Κωνσταντίνος Παναρίτης και Αλεξάνδρα Σιούτη.

Ακόμη, προάγονται στο βαθμό του προέδρου Πρωτοδικών οι Ταρσίτσα Μπέκα, Αργύριος Εκκλησίαρχος, Ελένη Κεχαγιά στο Πρωτοδικείο Αθηνών, η Φωτεινή Λιάρα στο Πρωτοδικείο Κεφαλληνίας και η Αικατερίνη Αναστασιάδου στο Πρωτοδικείο Σύρου.

Επιπροσθέτως οι παρακάτω Εφέτες μετατίθενται ως εξής:

Στο Εφετείο Αθηνών οι Εφέτες: Δήµητρα Κεχαγιά, Αθηνά Μίξιου, Ευτέρπη Καραχάλιου, στο Εφετείο Θεσσαλονίκης η Ευαγγελία Μήλιου, στο Εφετείο Θράκης ο Ηλίας Τουλίγκος, στο Εφετείο Λάρισας η Μαρία Γουλιανού και στο Εφετείο Πειραιώς οι Γιαννούλα Γεωργούλια και Ελένη Βαµβακά.

Στο Εφετείο Ναυπλίου η Εφέτης Μαρία Προσφιλίδου, στο Εφετείο Ευβοίας η Ελένη Τζιουβάρα και στο Εφετείο Πατρών οι Νικόλαος Μήλιος, Μαριέττα Μαυρή και Ευσεβία Νεονάκη.

Τέλος, μετατίθενται οι παρακάτω Πρόεδροι Πρωτοδικών: Στο Πρωτοδικείο Βέροιας ο Γεώργιος Μιχαλόπουλος, στο Πρωτοδικείο Ηρακλείου η Ανδρονίκη Αθανασιάδη, στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης η Κωνσταντία Συροπούλου και η Αλεξάνδρα Πολύζου.

Στο Πρωτοδικείο Ιωαννίνων, ο Ιωάννης Κοσµάτος, στο Πρωτοδικείο Καβάλας η Δέσποινα Ευκαρπίδου, στο Πρωτοδικείο Καστοριάς ο Γεώργιος Δηµητρόπουλος, στο Πρωτοδικείο Κατερίνης η Χριστίνα Ζαπάρτα και στο Πρωτοδικείο Πειραιώς ο Ιωάννης Μαλλούχος.

πηγη

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID