EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Χιλιάδες προσλήψεις στο Δημόσιο, με την έγκριση του ΣτΕ

Για 2.136 προσλήψεις στον Δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα κατά την προεκλογική περίοδο, εκ των οποίων οι 1.095 είναι συμβασιούχων, άναψε το «πράσινο φως» το Συμβούλιο της Επικρατείας, ενώ εγκρίθηκαν ακόμη έξι μετακινήσεις προσωπικού και έγινε μια απόσπαση.

Oι εν λόγω προσλήψεις και οι υπηρεσιακές μεταβολές αφορούν έκτακτες και άλλες ανάγκες. Πάντως, στο ΣτΕ εκκρεμούν προς εξέταση από την αρμόδια επιτροπή και άλλα αιτήματα για προσλήψεις από διάφορους φορείς. Έτσι, στο υπουργείο Παιδείας εγκρίθηκε η πρόσληψη 890 αναπληρωτών εκπαιδευτικών για την κάλυψη διδακτικών αναγκών της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας ειδικής αγωγής.

Επίσης, εγκρίθηκε η πρόσληψη 28 ωρομισθίων εκπαιδευτικών για την κάλυψη διδακτικών αναγκών της δευτεροβάθμιας γενικής εκπαίδευσης. Παράλληλα, από το ΣτΕ εγκρίθηκαν οι προσλήψεις 123 ατόμων, οι οποίες κατά κανόνα είναι σε Δήμους.

πηγη

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID