EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Τι δουλειά έχουν οι υπουργοί στα πρωινάδικα;

Αυτή η ιστορία να παρατάνε πρωί – πρωί τα γραφεία τους ορισμένοι υπουργοί και μάλιστα από αυτούς που ο πρωθυπουργός τους έχει φορτώσει 3-4 κρίσιμα υπουργεία, θα πρέπει αμέσως να σταματήσει.

Είναι τόσα πολλά τα προβλήματα που έχουν αναλάβει να λύσουν όλοι οι σημερινοί υπουργοί προκειμένου να κτυπηθεί η ανεργία, να αρχίσει να «κουνιέται» η ανάπτυξη και να βελτιωθεί έστω και λίγο η οικονομική κατάσταση του ελληνικού λαού που εδώ και 5 χρόνια, εκατομμύρια συμπολίτες μας ζουν με το φάσμα της πείνας, οπότε οι υπουργοί μαζί με τους συνεργάτες τους πρέπει να βρίσκονται στα γραφεία τους, 15-16 ώρες την ημέρα για να μελετούν με πολύ προσοχή όλα τα προβλήματα και στη συνέχεια να επιλύουν τα πλέον σοβαρά και επείγοντα, διαφορετικά θα αποτύχουν και θα γίνουν ρεζίλι και αυτοί και εμείς που τους πιστέψαμε και τους ψηφίσαμε.

Άλλωστε οι πιο πολλοί από καλεσμένους που πάνε στα «πρωινάδικα» των πουλημένων καναλιών πάνε για… πλάκα, ενώ η συντριπτική πλειοψηφία των δημοσιογράφων των πρωινάδικων εξακολουθούν το παλιό βιολί τους, να «δουλεύουν» δηλ. υπέρ της τρόικας και της μακαρίτισσας Ν.Δ. και να προσπαθούν να στραπατσάρουν όλους τους υπουργούς της νέας κυβέρνησης που τους προσκαλούν στο στούντιο ή στα παράθυρά τους.

Μάλιστα για να γίνεται πιο σίγουρο το στραπατσάρισμα των υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ, φροντίζουν οι μπαγάσηδες και προσκαλούν και άλλους 5-6 βουλευτές, «τεχνοκράτες» ή πολιτικάντηδες από τους πιο θρασείς και σκληρούς μνημονιακούς και καταστροφολόγους.

Νομίζουμε, ότι ο πρωθυπουργός θα πρέπει να δώσει εντολή στους υπουργούς να ΜΗΝ πηγαίνουν ποτέ στα πρωινάδικα, γιατί εκείνη την ώρα, στα μεγάλα κανάλια είναι η ώρα για ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ και… γκομενιλίκι και όχι για πολιτική!

Οι υπουργοί όταν έχουν κάτι σοβαρό να πουν θα πρέπει να καλούν στο γραφείο τους, όλους τους δημοσιογράφους, να τους ανακοινώνουν αυτά που θέλουν και μετά να δέχονται και 5-6 ερωτήσεις, δημοσιογράφων. χωρίς σόου και αηδίες. Οι ανακοινώσεις των υπουργών, δηλ. της κυβέρνησης, πρέπει να γίνονται με πολύ σοβαρό τρόπο για να τις παίρνουν στα σοβαρά και οι πολίτες.

Όταν δε κάποιος υπουργός θέλει να εμφανιστεί σε κάποιο κανάλι, να φροντίζει να μην πηγαίνει πάντα στο ίδιο και να απαιτεί να είναι μόνο ο τηλεπαρουσιαστής και άλλος ένας, σοβαρός πολιτικός από την αντιπολίτευση για να μπορεί να γίνεται έτσι, σοβαρή κουβέντα και να καταλαβαίνουν και οι πολίτες για το τι κουβεντιάζουν, γιατί όταν 5-6 αντιπολιτευόμενοι και συνήθως γραφικοί πολιτικάντηδες την πέφτουν όλοι μαζί, μαζί με τους τηλεπαρουσιαστές στον Συριζαίο υπουργό ή βουλευτή, αυτό ούτε δημοκρατικό είναι, ούτε και σωστή ενημέρωση γίνεται.

πηγη

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID