EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Τίτλοι τέλους για τις Κυπριακές Αερογραμμές

Τίτλοι τέλους έπεσαν για τις Κυπριακές Αερογραμμές το βράδυ της Παρασκευής, με μια πτήση από την Αθήνα στο αεροδρόμιο της Λάρνακας.

Στον κυπριακό αερολιμένα επικρατούσε βαθιά συγκίνηση και θλίψη την ώρα που προσγειωνόταν η τελευταία πτήση CY337, με εξαμελές πλήρωμα, στις 21.15.

Οι υπάλληλοι των Κυπριακών Αερογραμμών συγκεντρώθηκαν έξω από τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στη Λευκωσία προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το λουκέτο στον αερομεταφορέα ύστερα από 69 χρόνια λειτουργία.

Η κυπριακή κυβέρνηση, που προετοιμάζει νέα εταιρεία σε συνεργασία με τον ιδιωτικό τομέα, διαβεβαιώνει ότι η Κύπρος δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα αεροπορικής σύνδεσης με το εξωτερικό, ενώ έως τώρα τις περισσότερες πτήσεις έχει αναλάβει να καλύψει ο όμιλος Aegean και Ολυμπιακής.

Παρακολουθήστε τι δήλωσε ο κυβερνήτης της τελευταίας πτήσης Θεόδωρος Χατζιάντωνας:

         

πηγη

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID