EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Οι Anonymous κήρυξαν διαδικτυακό πόλεμο στους τζιχαντιστές για το μακελειό στην Charlie Hebdo [βίντεο]

Μετά από το μακελειό στα γραφεία της σατιρικής εφημερίδας Charlie Hebdo, οι Anonymous κήρυξαν διαδικτυακό πόλεμο στους τζιχαντιστές λέγοντας πως θα ρίξουν όλες τις ιστοσελίδες τους.

Το βίντεο των χάκερ-ακτιβιστών, ανέβηκε στον βελγικό λογαριασμό τους και φέρει την περιγραφή:

«Ένα μήνυμα στην Αλ-Κάιντα, το Ισλαμικό Κράτος και άλλους τρομοκράτες». Στο κλιπ εμφανίζεται ένας άνθρωπος με την μάσκα και αλλοιωμένη φωνή ενώ από κάτω υπάρχει το hashtag #OpCharlieHebdo, το οποίο σημαίνει επιχείρηση Charlie Hebdo.
«Κηρύσσουμε πόλεμο εναντίον σας, στους τρομοκράτες», λέει ο άνδρας και προσθέτει ότι οι

Anonymous θα εντοπίσουν και θα κλείσουν όλους τους λογαριασμούς που συνδέονται με τρομοκράτες και υπάρχουν στα κοινωνικά δίκτυα, προκειμένου να εκδικηθούν τον θάνατο των ανθρώπων στα γραφεία της Charlie Hebdo.

Γι αυτό τον σκοπό άνοιξαν έναν λογαριασμό στο Twitter τον OpCharlieHebdo και δείχνουν σε όλους τους χρήστες τα ονόματα χρηστών που είναι τζιχαντιστές προκειμένου να τα μπλοκάρουν από το κοινωνικό δίκτυο. Για να μπείτε στο Twitter της «Επιχείρησης Charlie Hebdo» πατήστε ΕΔΩ.

        

πηγη

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID