EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

ΑΕΚ - Ατρόμητος 3 - 0

Πιο δυνατά από ποτέ έστειλε το μήνυμα της αντεπίθεσής της η ΑΕΚ!

Διψασμένη ν’ αποδείξει πως έχει ήδη επιστρέψει σε τοπ επίπεδο, η «Ένωση» διέλυσε 3-0 τον Ατρόμητο και πέρασε αγριεμένη στους «16» του Κυπέλλου.

Με μαέστρο τον Μάνταλο (που είχε δυο ασίστ κι ένα δοκάρι) κι εκτελεστές τους Αραβίδη (6’), Λαμπρόπουλο (30’) και Τζανετόπουλο (58’), η «Ένωση» πήρε μίνι-εκδίκηση για την ταφόπλακα που της είχε βάλει ο Ατρόμητος κι άφησε τον κόσμο της να παραληρεί και ν’ αναρωτιέται στα πόσα θα σταματούσε, αν δεν τραβούσε χειρόφρενο ή δεν αγωνιζόταν με σημαντικές απουσίες.

Η άδικη αποβολή του Πίτου Γκαρσία αποτελείωσε τους τραγικούς Περιστεριώτες, που έγιναν έρμαιο στις διαθέσεις των «κιτρινόμαυρων» και πρέπει να είναι ευχαριστημένοι από το τελικό σκορ.

Για ένα εικοσάλεπτο αγωνίστηκε ο Γιάκομπ Γιόχανσον, που εντυπωσίασε με τη δύναμή του και απέσπασε θερμό χειροκρότημα από την εξέδρα.


Τα σημερινά αποτελέσματα

ΑΕΚ-Ατρόμητος 3-0
(6’ Αραβίδης, 30’ Λαμπρόπουλος, 58’ Τζανετόπουλος)

Πανθρακικός-Ηρακλής Ψαχνών 2-1
(42’ Χασομέρης, 60’ Αράμπα - 67’ Τσιμόντζι)

Η τελική βαθμολογία του 5ου ομίλου

ΑΕΚ 7 (6-0)
Πανθρακικός 5 (3-2)
Ατρόμητος 4 (2-4)
Ηρακλής Ψαχνών 0 (1-6) 

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Ανέστης, Πεταυράκης, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Ρόβας, Τζανετόπουλος (80’ Μπαρμπόσα), Πλατέλλας, Μάνταλος, Αραβίδης (67’ Ντούνης), Μπρέσεβιτς (74’ Γιόχανσον)

Στον πάγκο έμειναν οι: Βούρας, Γροντής, Ζόριτς, Σαρρής

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Ρικάρντο Σα Πίντο): Γκορμπούνοφ, Νάστος, Λαζαρίδης, Κατσουράνης, Κοντοές (79' Κιβρακίδης), Αγκουαζί, Γκαρσία, Ούμπιντες, Τάτος (46’ Δημούτσος), Μπρίτο (63’ Γεωργίου), Ναπολεόνι

Στον πάγκο έμειναν οι: Μπάρκας, Φυτανίδης, Παπάζογλου, Παπασπύρος

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σιδηρόπουλος (Δωδ/νήσου)
ΓΗΠΕΔΟ: ΟΑΚΑ

Γκολ και φάσεις του αγώνα 

      

πηγη

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID