EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

NASA: Η πλανητική ευθυγράμμιση στις 4 Ιανουαρίου θα μειώσει τη βαρύτητα στη Γη…Δείτε τι θα συμβεί!


Σύμφωνα με τη NASA, στις 4 Ιανουαρίου θα έχουμε την μοναδική ευκαιρία να βιώσουμε ένα μοναδικό και συνάμα περίεργο φυσικό φαινόμενο.


νασα-tweet

Η πολυαναμενόμενη, σύμφωνα με τη NASA, πλανητική ευθυγράμμιση θα προκαλέσει μια βαρυτική διακύμανση, χάρη στην οποία για ένα σύντομο διάστημα θα βρεθούμε σε συνθήκες μηδενικής βαρύτητας.

Σύμφωνα με τον Βρετανό αστρονόμο Πάτρικ Μουρ, ακριβώς στις 9:47 το πρωί της 4ης Ιανουαρίου του 2015, ο Πλούτωνας θα περάσει κατευθείαν πίσω από το Δία, σε ευθυγράμμιση με τη Γη.
Εξαιτίας της σπάνιας αυτής ευθυγράμμισης, η βαρυτική δύναμη των δύο πλανητών θα ασκήσει μία εντονότερη παλιρροϊκή έλξη και προσωρινά θα μειώσει τη βαρύτητα της Γης. Ο Μουρ ονομάζει αυτό το φαινόμενο ως βαρυτική επίδραση του Δία-Πλούτωνα.

Για να βιώσετε τις συνθήκες μηδενικής βαρύτητας, δεν έχετε παρά να πηδήξετε στον αέρα ακριβώς τη στιγμή της ευθυγράμμισης!

πηγη

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID