EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Έρευνα του ΣΔΟΕ σε καλόγρια με «φουσκωμένες» καταθέσεις

Η έρευνα είναι σε εξέλιξη το τελευταίο διάστημα και αφορά περιοχή στη Δυτική Κρήτη, καθώς είναι ανεξήγητα μεγάλο το ποσό, που υπάρχει στις καταθέσεις της καλόγριας…

Για την ακρίβεια, όπως διαβάζουμε στο CretaLive, είναι τέτοια τα ποσά που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να εξηγηθεί με τη λογική, πώς μία μοναχή βρέθηκε να κατέχει τέτοιους λογαριασμούς.
«Τη διερευνούμε προσεκτικά την υπόθεση. Οι καταθέσεις αυτές δεν δικαιολογούνται σε καμία περίπτωση ούτε από την ίδια ούτε από το μοναστήρι″ είπε άνθρωπος του ΣΔΟΕ στο cretalive.

Στην υπόθεση εμπλέκεται και η Αρχή Καταπολέμησης Μαύρου Χρήματος η οποία κι “έδωσε” την υπόθεση στο ΣΔΟΕ.  Η έρευνα γίνεται προσεκτικά καθώς δεν αποκλείεται να κρύβεται πίσω και κάποιο «πλυντήριο», να είναι χρήματα άλλων καθώς είναι βέβαιο ότι η καλόγρια δεν μπορούσε να διαθέτει τέτοια ποσά…

Όλα αυτά, λίγο μετά την πρόταση του αντεισαγγελέα Εφετών Δημήτρη Μητρουλιά, να παρεπεμφθούν έξι άτομα στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, κατηγορούμενα για «κομπίνα» εκατομμυρίων που στήθηκε στο γυναικείο μοναστήρι Αναστάσεως του Χριστού – Εμμαούς, στον Άγιο Βασίλειο Θεσσαλονίκης.

Πηγή: CretaLive
 
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID