EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Δελτίο καιρού (Σαββάτου 20 Δεκεμβρίου 2014): Ηλιοφάνεια, Νεφώσεις

Σήμερα Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014, θα κυλήσει με πολλές ώρες ηλιοφάνειας στις περισσότερες περιοχές της χώρας, αλλά στα δυτικά και τα βόρεια θα υπάρχουν κατά τόπους νεφώσεις και τις πρωινές ώρες θα σημειωθούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν με ένταση 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία, στα βόρεια ηπειρωτικά θα κυμανθεί από μείον 1 (-1) έως 13 βαθμούς, ενώ θα φτάσει στην υπόλοιπη Ελλάδα στους 15 με 18 βαθμούς.

Πιο αναλυτικά :

Στη Θράκη και στη Μακεδονία προβλέπονται το πρωί ομίχλες και, κυρίως στη δυτική Μακεδονία, αρνητικές θερμοκρασίες, στη συνέχεια αραιές νεφώσεις.

Στην Ήπειρο, στο Ιόνιο και στη δυτική Στερεά προβλέπονται, νεφώσεις που το απόγευμα θα αυξηθούν και άνεμοι μικρής έντασης. Το πρωί θα υπάρχουν κατά τόπους ομίχλες και οι θερμοκρασίες στα ηπειρωτικά θα είναι χαμηλές.

Στην Πελοπόννησο θα έχουμε μεγάλα διαστήματα με ήλιο και τα θερμόμετρα θα δείξουν μέχρι τους 18 βαθμούς.

Στα Κύθηρα θα πνέουν δυτικοί άνεμοι 3 και από το μεσημέρι 4 με 5 μποφόρ.

Στην Κρήτη προβλέπεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς και στη δυτική Κρήτη μέτριοι. Η θερμοκρασία θα φτάσει έως τους 18 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα, στις Κυκλάδες, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στις Σποράδες αναμένεται καλός καιρός με λίγες μόνο νεφώσεις και με ανέμους μικρής έντασης.

Στη Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά και στην Εύβοια θα επικρατεί ηλιοφάνεια, όμως το πρωί στη Θεσσαλία θα σημειωθούν και πάλι ομίχλες. Τα θερμόμετρα θα δείξουν έως 15 με 17 βαθμούς.

Στην Αττική ο καιρός αναμένεται αίθριος, οι άνεμοι θα είναι δυτικοί ασθενείς και η θερμοκρασία στην Αθήνα θα κυμανθεί από 8 έως 17 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε λίγες νεφώσεις, αυξημένη υγρασία και ασθενείς ανέμους. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 13 βαθμούς Κελσίου.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID