EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Ο Καμμενος, η Ξουλίδου, ο Σούκουρης και τα τρία εκατομμυρια (video)

Την ανάσυρση από το αρχείο της δικογραφίας που είχε σχηματιστεί μετά τις καταγγελίες για προσπάθεια χρηματισμού βουλευτών ώστε να εκλεγεί πρόεδρος της Δημοκρατίας προκαλούν οι χθεσινές δημόσιες αναφορές της βουλευτού των Ανεξάρτητων Ελλήνων Σταυρούλας Ξουλίδου, πως της προτάθηκαν 2-3 εκατομμύρια από βουλευτή για να «αλλάξει στρατόπεδο». Αυτό το ενδεχόμενο ζητεί να εξεταστεί με παραγγελία της προς την Εισαγγελία Εφετών η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη.

Πολιτική…θύελλα από τις αποκαλύψεις Καμμένου

Σάλο έχουν προκαλέσει οι καταγγελίες του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων  Πάνου Καμμένου αλλά και της βουλευτή του κόμματος Σταυρούλας Ξουλίδου για χρηματισμό βουλευτών.
Η δήλωση του Πάνου Καμμένου  στο SBC, στην οποία ανέφερε ότι «υπάρχει βουλευτής στους Ανεξάρτητους Έλληνες ο οποίος μου ομολόγησε ότι του προσέφεραν 3 εκατ. ευρώ, για να ψηφίσει από την άλλη πλευρά, για να φύγει από το κόμμα», έπεσε σαν «βόμβα» στο πολιτικό σκηνικό.  «Μας το είπε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, αντιστάθηκε και είπε όχι. Δεν σας κρύβω ότι προσπαθήσαμε να βρούμε τρόπο να εγκλωβίσουμε αυτόν που τα πρόσφερε», υπογράμμισε και συμπλήρωσε ότι το περιστατικό σημειώθηκε πριν από 2-3 μήνες.

πηγη

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID