EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Χρυσοχοϊδης: «Οι αναπλάσεις θα προχωρήσουν, όχι γιατί το λέμε εμείς, αλλά γιατί είναι αναγκαίες»

Την αισιοδοξία του ότι οι αναπλάσεις σε Πανεπιστημίου και Φάληρο τελικά θα προχωρήσουν, εξέφρασε ο υπουργός Υποδομών, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης. «Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν πρέπει να υπάρχει καμία ανησυχία για τα έργα της Αθήνας» είπε σε νέες του δηλώσεις. Σημείωσε χαρακτηριστικά μάλιστα ότι αυτά θα προχωρήσουν «όχι γιατί το λέμε εμείς, αλλά γιατί είναι αναγκαία».

«Η Ε.Ε. δεν απέρριψε τίποτε» τόνισε ο υπουργός Υποδομών. Όπως εξήγησε ο ίδιος, η Κομισιόν «εξέφρασε τις επιφυλάξεις της για τα δύο έργα, ύψους 500 εκατ. ευρώ», που αποτελούν συνδυαστικά το 10% του ενοποιημένου επιχειρησιακού προγράμματος Υποδομών & Περιβάλλοντος της νέας περιόδου 2014-2020.

«Για να μην πάνε πίσω τα υπόλοιπα έργα που έχουμε» σημείωσε, «προχωράμε στην έγκριση του προγράμματος χωρίς αυτά τα δύο έργα». «Αλλά ταυτόχρονα συνεχίζουμε τις μελέτες ωρίμανσης» τόνισε και συμπλήρωσε ότι «θα καταθέσουμε φακέλους πολύ σύντομα στην ΕΕ».

Ο υπουργός Υποδομών σημείωσε ότι «πιστεύουμε τελικά ότι θα πείσουμε τόσο για την βιωσιμότητα όσο και για την αναπτυξιακή αξία των έργων» για τον τουρισμό και την βελτίωση της ποιότητας ζωής στο Λεκανοπέδιο.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID