EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Γιατρός επιτέθηκε σε αστυνομικούς που τον συνέλαβαν για…φακελάκι!

Στον Εισαγγελέα οδηγείται, σήμερα, 51χρονος ιατρός – οφθαλμίατρος, Προϊστάμενος Κλινικής Δημόσιου Νοσοκομείου της Β. Ελλάδας, ο οποίος απαίτησε 300 ευρώ από ασθενή, προκειμένου να τον εγχειρήσει, παρακάμπτοντας τη λίστα αναμονής του Νοσοκομείου.

Μάλιστα, ο γιατρός, κατά την επιχείρηση σύλληψής του, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων Βόρειας Ελλάδας, όχι απλά αντιστάθηκε, αλλά έσπρωξε τους αστυνομικούς, προσπαθώντας να τους βγάλει έξω από το γραφείο του!

Η υπόθεση

Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε, ύστερα από καταγγελία, σύμφωνα με την οποία, ο συλληφθείς ιατρός απαίτησε τριακόσια ευρώ, για να πραγματοποιήσει εγχείρηση «καταρράκτη» σε συγγενικό πρόσωπο του καταγγέλλοντα, παρακάμπτοντας τις διαδικασίες εξέτασης – εισαγωγής και τη λίστα αναμονής για τις επεμβάσεις.

Σε προγραμματισμένη συνάντηση, χθες το πρωί, στο γραφείο του ιατρού στο Νοσοκομείο, του παραδόθηκε το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των τριακοσίων ευρώ, το οποίο βρέθηκε και κατασχέθηκε στην κατοχή του, κατά την έρευνα που επακολούθησε από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων Βόρειας Ελλάδας.

Μάλιστα, προσπάθησε να απωθήσει από το γραφείο τους αστυνομικούς, για να αποφύγει τη σύλληψη.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID