EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΣΕ “ΕΠΙΤΙΜΟ ΔΗΜΟΤΗ ΝΑΥΠΛΙΟΥ” – ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ

ΜΑΤ ΕΔΕΙΡΑΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΔΗΛΩΝΑΝ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ “ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΑΡΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ”- ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΞΕΦΤΥΛΑΣ

Άγριες καταστάσεις ζει η πόλη του Ναυπλίου-η πρώτη πρωτεύουσα του ελληνικού κράτους- μετά την “γλύφτικη” κυριολεκτικά απόφαση του κομματόσκυλου-δήμαρχου Ναυπλίου, (ενός κομματικού αθύρματος και υποχειρίου πολιτικής στα χέρια της άπληστης πεθεράς του Σαμαρά), o οποίος  σώνει και καλά έπρεπε- για να αποδώσει διαπιστευτήρια εθνικοφροσύνης και υποταγής στο νεποτισμό και στην σαπίλα- να ανακηρύξει τον γαμπρό της ανακατώστρας και υπερφίαλης, περίφημης κυρίας Τέτης της ξεματιάστρας(τον οποίο γαμπρό τροφοδοτούσε στα χρόνια της προδοσίας της ΝΔ με ρευστό, τον έντυνε και τον τάιζε)πρώτο πολίτη της ιστορικής πόλης.

Πρόκειται για καθαρά αστήρικτη και ανιστόρητη απόφαση που έχει δημιουργήσει προβληματισμό σε όλα τα κλιμάκια της υγειούς τοπικής αυτοδιοίκησης. Όσο για τον συγχυσμένο γαμπρό αυτός ήταν στην κοσμάρα του, ένας βλαχομπαρόκ τύπος που φαινόταν σαν να κολυμπούσε στη θολούρα του. Το τραγούδι “άστον τρελό στην τρέλα του και μην το συνεφέρνεις ” του ταιριάζει απόλυτα.

nafplio5

ΜΑΤ έξω από το Δήμο, έδειραν διαδηλωτές κατ έντολήν της τοπικής αστυνομικής αρχής που κι αυτή από όσα μαθαίνουμε δίνει λόγο στο Σαμαρέικο και διαπράττει εθνική προδοσία. Γιατί όταν αποκατασταθεί η δημοκρατία στη χώρα όλοι αυτοί που τώρα φοράνε τα καπέλα, τις στολές και δέρνουν το λαό θα πάνε σπίτια τους.

nafplio6





nafplio4

Ο κύριος, κατά την ανακήρυξη του σε…επίτιμου σημείωσε ότι «η μοίρα θέλησε να γίνω πρωθυπουργός της χώρας στις πιο δύσκολες στιγμές των τελευταίων δεκαετιών, αλλά αυτές οι δύσκολες στιγμές δεν θα κρατήσουν ακόμα πολύ» και βέβαια στο άκουσμα αυτών των λόγων, ανατρίχιασε η μισή αίθουσα ενώ η υπόλοιπη μισή ξέσπασε σε κρυφά γέλια για τις μακακίες ενός υπερφίαλου και μανιοκαταθλιπτικού πολιτικού που ζει τις τελευταίες μέρες του Καίσαρα.

nafplio-samaras1

moutzes-nafplio1

samaras-nafplio2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΩΝ-ΛΙΠΟΨΥΧΩΝ ΠΟΥ ΕΝΕΔΩΣΑΝ ΣΤΑ ΚΕΛΕΥΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ…ΞΕΦΤΥΛΟ
Ολοι τους ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΟΓΟ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΠΑΛΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ

Τιμάμε σήμερα τον άνθρωπο Αντώνη Σαμαρά, υπογράμμισε ο δήμαρχος της πόλης Δημήτρης Κωστούρος και πρόσθεσε απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό: «Σας τιμά μια πόλη που αντιστέκεται στη βία των λίγων».

Στην τελετή απονομής παρέστησαν, μεταξύ άλλων, ο μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος, ο υπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Μανιάτης, ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Νίκος Ταγαράς, ο υφυπουργός Πολιτισμού & Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός, ο γενικός γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου Γιώργος Διδασκάλου, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, ο πρόεδρος της ΠΕΔ Πελοποννήσου Δημήτρης Καμπόσος, γενικοί γραμματείς υπουργείων, αυτοδιοικητικοί παράγοντες από όλη την Πελοπόννησο και πλήθος κόσμου.

Επιπλέον, χθες βράδυ, ο πρωθυπουργός ανακηρύχτηκε επίτιμος πρόεδρος του ιστορικού συλλόγου «Ο Παλαμήδης».

Σημειώνεται ότι, ογκώδης ομάδα πολιτών πραγματοποίησε παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το κτίριο του Βουλευτικού στην πλατεία Συντάγματος, φωνάζοντας συνθήματα κατά της κυβερνητικής πολιτικής. Τα ΜΜΕ της πόλης βέβαια να μην συζητήσουμε-πλην εξαιρέσεων-σε τι κατάσταση βρίσκονται.

Το πρωί, πραγματοποιήθηκαν εορταστικές εκδηλώσεις για την 192 επέτειο απελευθέρωσης του Ναυπλίου από τον Οθωμανικό ζυγό, με δοξολογία στον ιστορικό ναό στο κάστρο του Παλαμηδίου και κατάθεση στεφάνων στον ανδριάντα του πορθητή του Παλαμηδίου Στάικο Σταϊκόπουλο.

πηγη

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID