EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Το βίντεο των Anonymous για την Κου Κλουξ Κλαν και Σοκαριστικές Φωτογραφίες από τη ζωή των μελών της

Το χρονικό των αναταραχών

Στις 9 Αυγούστου ο Μάικλ Μπράουν και ένας σύντροφός του βρέθηκαν αντιμέτωποι με έναν αξιωματικό καθώς επέστρεφαν με τα πόδια στο σπίτι του Μπράουν, από ένα ψιλικατζίδικο. Ο Μπράουν και ο αξιωματικός εμπλέκονται σε κάποιου είδους συμπλοκή, που ακολουθείται από 6 πυροβολισμούς και ο Μπράουν πεθαίνει επί τόπου.

Την επόμενη μέρα ο κόσμος βγαίνει στους δρόμους ως ένδειξη διαμαρτυρίας και θα ακολουθήσουν πολλές μέρες με αναστάτωση στην περιοχή. Οι διαδηλωτές πετούσαν βόμβες μολότοφ και άλλα αντικείμενα κατά των αστυνομικών, οι οποίοι απαντούσαν με καπνογόνα και δακρυγόνα. Ακόμα, δύο δημοσιογράφοι κρατούνται σε ένα McDonald 's. Η αστυνομία χρησιμοποίησε τεθωρακισμένα οχήματα Εικόνες της αστυνομίας να χρησιμοποιεί θωρακισμένα οχήματα και να σημαδεύει με τουφέκια τα πλήθη, διαδόθηκαν ευρέως στα social media.

Το FBI ξεκινησε έρευνα για το θάνατο του Μπράουν ενώ ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα έκανε έκκληση για ηρεμία. Όντως, η διαδήλωση έγινε πιο ειρηνική αλλά η αστυνομία για να δικαιολογηθεί έβγαλε στη δημοσιότητα ένα βίντεο με τον Μάικλ Μπράουν να κλέβει ένα μίνι μάρκετ. 


          

Μετά την κυκλοφορία του βίντεο o κυβερνήτης του Μιζούρι αναγκάστηκε να κηρύξει την πόλη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και να επιβάλλει απαγόρευση της κυκλοφορίας στο Φέργκιουσον. Δύο μέρες μετά κάλεσε στην περιοχή την Εθνική Φρουρά. Η αστυνομία πυροβολησεκαι σκοτώσε κι άλλον αφροαμερικανό, 23 ετών.

Ύστερα από αποκαλύψεις για τις διασυνδέσεις του εισαγγελέα με την αστυνομία ο υπουργός Δικαιοσύνης Έρικ Χόλντερ μετέβη στην πόλη, όπου υποσχέθηκε μια δίκαιη και ανεξάρτητη έρευνα.

Παρεμβολή από Κου Κλουξ Κλαν και διαμάχη με Anonymous

Η ΚΚΚ της Νότιας Καρολίνα δημοσίευσε στην ιστοσελίδα της σειρά ρατσιστικών σχολίων κατά του Μπράουν, χαρακτηρίζοντας τον "έναν μαύρο αλήτη" και έκανε διαδικτυακό έρανο ζητώντας τουλάχιστον 10 δολάρια για "τον αστυνομικό που έκανε τη δουλειά του κατά του νέγρου εγκληματία".

Όμως η φασιστική οργάνωση δεν σταμάτησε εκεί. Απείλησε με "θανάσιμη βία" τους διαδηλωτές και μοίρασε φυλλάδια που τους προειδοποιούσαν για βίαια χτυπήματα και τους αποκαλούσαν τρομοκράτες.

Οι Anonymous χάκαραν την ιστοσελίδα της ΚΚΚ και έβγαλαν βίντεο στο οποίο αναφέρουν: "Όταν ανακοινωθεί το κατηγορητήριο, θα λάβουμε όλες τις προφυλάξεις που απαιτούνται για να υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας. Οι διαδηλωτές θα βγουν στους δρόμους ειρηνικά, όπως πάντα. Η βίαιη ιδεολογία σας δεν θα επικρατήσει σε αυτόν τον αγώνα."

"Εάν ασκήσετε βία ενάντια στους διαδηλωτές όπως έχετε πράξει στο παρελθόν, να γνωρίζετε πως σας παρακολουθούμε από πολύ κοντά. Δεν μπορείτε να γλυτώσετε“.

Ένας Anonymous δήλωσε στην Huffington Post: "Θέλουμε να εξαφανιστεί η ΚΚΚ. Μην ανησυχείτε, ξέρουμε τι κάνουμε".

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τη ζωή των μελών της ΚΚΚ:

















πηγη


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID