EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Ελλάδα – Νησιά Φερόε 0-1

Η Ελλάδα για άλλο ένα ματς ήταν πάρα πολύ κακή, δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες όταν της δόθηκαν και το πλήρωσε ακριβά με άλλη μια ήττα, με 1-0 από τα Νησιά Φερόε με το γκολ του Έντμουντσον στο 61'.

Με Καράμπελα και Γκέκα
Ο Κλαούντιο Ρανιέρι έκανε αλλαγές για ένα ακόμη ματς. Κάτω από τα δοκάρια ο Καρνέζης, δεξιά ο Τοροσίδης, αριστερά ο Καράμπελας και στο κέντρο της άμυνας ο Μόρας με τον Μανωλά. Στα χαφ ο Μανιάτης, ο Σαμαρης και ο Κονέ. Δεξιά στην επίθεση ο Καρέλης, αριστερά ο Χριστοδουλόπουλος και στην κορυφή ο Γκέκας.

Για τους φιλοξενούμενους, ο Νίελσεν κατω από τα δοκάρια. Δεξιά ο Νάες, αριστερά ο Ντάβιντσεν και στο κέντρο της άμυνας ο Γκρέγκερσεν, με τον Νάτσταντ. Στα χαφ ο Μπεντζαμινσεν, ο Βάτνχαμαρ ο Χολστ και πιο μπροστά ο Όλσεν με τον Χάνσον. Στην κορυφή ο Έντμουντσον.

Δεν έμειναν πίσω χτύπησαν στην κόντρα

Τα Νησιά Φερόε δεν είχαν τίποτα απολύτως να χάσουν και από τα πρώτα κιόλας λεπτά κοίταξαν να εκμεταλλευτούν κάθε ευκαιρία στην επίθεση, με το κέντρο της άμυνας της Ελλάδας να έχει αρκετά προβλήματα στην ανασταλτική τους λειτουργία, ωστόσο οι μεγάλες φάσεις χάθηκαν προς το τέλος του ημιχρόνου.

Σπατάλησε ευκαιρίες

Σε τέτοιου είδους ματς το φαβορί, θα πρέπει να καθαρίζει το ματς από την αρχή. Στα πρώτα δέκα λεπτά το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα δεν είχε δημιουργήσει κάποια ευκαιρία. Κυκλοφορούσε την μπάλα και όταν έφτανε έξω από την μεγάλη περιοχή των φιλοξενούμενων έχανε την μπάλα. Η πρωτη μεγάλη φάση χάθηκε στο 11', με τον Σάμαρη να αλλάζει εξαιρετικά την μπάλα στον Λάζαρο, εκείνος πέραε όποιον βρήκε μπροστά του, όμως το τελείωμα δεν ήταν καλό. Στο 14' η Εθνική έχασε κι άλλη ευκαιρία, με τον Χριστοδουλόυλο αυτή τη φορά να σεντράρει για τον Κονέ, όμως η κεφαλιά του μέσου της Ουντινέζε πέρασε άουτ. Στο 38΄χάθηκε η μεγαλύτερη ευκαιρία για την Ελλάδα. Ο Λάζαρος βρέθηκε απέναντι από τον Νίελσεν, όμως πλάσαρε άουτ.

Παραλίγο να σκοράρει...

Στα τελευταία λεπτά οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για το γκολ και στο 45΄ο Καρνέζης πραγματοποίησε εξαιρετική απόκρουση στο πλασέ του Έντμουντσον και έπειτα από αυτή τη φάση εξέπνευσε το πρώτο ημίχρονο στο Φάληρο.

Βγήκε για να πάρει το ματς

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως έκλεισε το πρώτο, με τα Νησιά Φερό να σπαταλούν ευκαιρίες και εν τέλει να ανοίγουν το σκορ στο 61' με τον Έντμουντσον να πλασάρει τον Καρνέζη, ο οποίος δεν μπορούσε να αντιδράσει.

Όλοι μπροστά

Από εκείνο το σημείο και έπειτα οι διεθνείς ανέβηκαν μπροστά με σκοπό να ισοφαρίσουν στο σκορ, όμως κάθε ευκαιρία που δημιούργησαν δεν βρήκε τον επιθυμητό στόχο, όπως στο 69' με τον Κονέ να μην μπορεί να σκοράρει εξ επαφής ενώ στο 89' ο Κονέ είχε την μεγαλύτερη ευκαιρία καθώς το σουτ του σταμάτησε στο δοκάρι.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID