EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Φόρο θα πληρώνει όποιος συνδέεται στο δωρεάν Wi-Fi του Αντώνη Σαμαρά

Σε μια κίνηση που θα καθορίσει μια για πάντα το τοπίο της ανάπτυξης προχώρησε η κυβέρνηση. Σύμφωνα με νέα ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων, από την 1/1/2015 όποιος συνδέεται στο δωρεάν Wi-Fi του Αντώνη Σαμαρά θα είναι υποχρεωμένος να πληρώνει φόρο.

Η πολιτική φορολόγησης του δωρεάν ασύρματου δικτύου για όλους που υποσχέθηκε ο πρωθυπουργός στον Γιάννη Πρετεντέρη ήρθε μετά τη γνωστοποίηση ότι από το 2015 θα φορολογούνται οι δωροεπιταγές των σούπερ μάρκετ που λαμβάνουν αντί μισθού ένα κάρο εργαζόμενοι, καθώς και άλλες παροχές –οι οποίες έχουν ήδη φορολογηθεί- όπως τα αρνάκια και τα τσουρέκια του Πάσχα, οι γαλοπούλες των Χριστουγέννων, τα εταιρικά τηλέφωνα, τα επαγγελματικά αυτοκίνητα κοκ.

Τώρα μάλιστα που πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και θα ξαναθυμηθούμε τα περσινά ρεπορτάζ για τις καταπληκτικές παροχές και τα μοναδικά επιδόματα της καπνοβιομηχανίας Καρέλιας, καλό θα ήταν να ξέρουμε ότι για όλα αυτά θα κληθούν να φορολογηθούν όσοι εργαζόμενοι τα λάβουν. Πιθανότατα, όμως, από εδώ και στο εξής δεν θα τα δέχεται κανείς.

Μαζί με τους φόρους για τα κινητά και τα επαγγελματικά αυτοκίνητα, λοιπόν, δεν μπορούσε να λείπει το τζάμπα ίντερνετ που θα φέρει την ανάπτυξη και τις σταρτάπς του Σαμαρά που τις αναφέρει μαζί με την Αμφίπολη κάθε φορά που μιλάει, καθώς δεν έχει να πει τίποτε άλλο.
Υπάρχουν βέβαια κάποιοι οι οποίοι αντιδρούν, όμως η κυβέρνηση απάντησε στους επικριτές λέγοντάς τους ότι όραμά της είναι να πάει τις συνδέσεις των σπιτιών των φτωχών πίσω στην εποχή του 56K Dial-up.

«Πόσο μου έχει λείψει ο ήχος της κλήσης, εκείνο το μαγικό του-του-του, τιιιιιι, ταααα, χσχσχσχσχσχς και τη γυναίκα μου να φωνάζει να κλείσω τον ίντερνετ για να πάρει τηλέφωνο» δήλωσε ο Γιάννης Μιχελάκης, ενώ ο Άδωνις Γεωργιάδης πήγε την κατάσταση ένα βήμα παραπέρα σχολιάζοντας με νόημα: «έβαζα να κατεβάσω στον Napster την ανάγνωση ενός βιβλίου του Πλάτωνα κι όταν έπιανε το download rate τα 6KB άνοιγα μαζί με την Ευγενία μια σαμπάνια. Το συναίσθημα της στιγμής ήταν τόσο δυνατό που δεν θα το σύγκρινα ούτε με το Νόμπελ Λογοτεχνίας».

πηγη

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID