EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Νέα ασφαλιστικά εναντίον της ΝΕΡΙΤ για τον διαγωνισμό

Νέα ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της ΝΕΡΙΤ κατατέθηκαν σήμερα από υποψήφια, η οποία αποκλείστηκε από το τρίτο στάδιο της διαδικασίας πρόσληψης (για τις 59 θέσεις δημοσιογράφων με ειδικότητα τη σύνταξη - παραγωγή ειδήσεων κι εκπομπών) -αν και όπως αναφέρει στη σχετική αίτηση διαθέτει και πτυχίο και προϋπηρεσία πολλών ετών στον συγκεκριμένο τομέα.

Στην αίτηση των ασφαλιστικών, γίνεται αναλυτική αναφορά σε όλες τις παρατυπίες (σχετικά με τη συγκρότηση μητρώου αξιολογητών, την προώθηση υποψηφίων χωρίς προσόντα σε βάρος άλλων κ.λπ.), που μπορούν να καταστήσουν τον διαγωνισμό άκυρο.

Η αιτούσα ζητά την προσωρινή αναστολή του διαγωνισμού που αφορά στην πρόσληψη δημοσιογράφων για 59 θέσεις στη ΝΕΡΙΤ Αθήνας με ειδικότητα τη σύνταξη-παραγωγή ειδήσεων –εκπομπών και να εκδοθεί προσωρινή διαταγή -η οποία θα συζητηθεί την Τετάρτη.

Να σημειώσουμε εδώ ότι αυτά δεν είναι τα πρώτα ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της ΝΕΡΙΤ που κατατίθενται με θέμα τον διαγωνισμό (έχουν κατατεθεί ασφαλιστικά και από υποψήφιο του οικονομικού ρεπορτάζ), η νομιμότητα του οποίου φαίνεται να... μπάζει από παντού.

Απίστευτα, μάλιστα, είναι όσα γίνονται στο συγκεκριμένο τρίτο στάδιο των συνεντεύξεων, στο οποίο υποψήφιοι καλούνται να απαντήσουν σε ερωτήσεις που θυμίζουν... τηλεπαιχνίδι γνώσεων -ή επιτραπέζιο trivial- οι οποίες ουδεμία σχέση έχουν με τη σύνταξη και παραγωγής ειδήσεων και εκπομπών για την τηλεόραση ή το ραδιόφωνο.

Η επιτροπή που κάνει τις συνεντεύξεις στο -καθοριστικό- τρίτο στάδιο, αποτελείται από τους Αντώνη Παπαγιαννίδη (δικηγόρος, σύμβουλος Τύπου και επικοινωνίας, αρθρογράφος), Δημήτρη Ζαννίδη (βετεράνος δημοσιογράφος, ο οποίος στην τηλεόραση έχει ασχοληθεί με ντοκιμαντέρ, σειρές και μιούζικαλ -ως σεναριογράφος) και Θανάση Διαμαντόπουλο (πολιτικός επιστήμων, καθηγητής Παντείου, συγγραφέας και αρθρογράφος)

πηγη

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID