EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Τι μας κρύβουν τελικά με τον υιό του Έμπολα και αποστέλλουν συνεχώς στρατό στην Αφρική;

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Η Γερμανία αποστέλλει στην Σενεγάλη 100 στρατιωτικούς για την καταπολέμηση του ιού Έμπολα

Η Γερμανία σχεδιάζει να διαθέσει έως και 100  εξειδικευμένους στρατιωτικούς στη Σενεγάλη, για να βοηθήσει στις απεγνωσμένες προσπάθειες για την καταπολέμηση του ιού Έμπολα, ως μέρος γαλλογερμανικής αποστολής που είχε συμφωνηθεί από τις 19 Σεπτεμβρίου 2014.

Οι Γερμανοί στρατιωτικοί θα επανδρώσουν  γαλλική βάση στο Ντακάρ, από την οποία, δύο γερμανικά μεταφορικά αεροσκάφη θα μεταφέρουν προμήθειες προς τις γύρω περιοχές. Η Γαλλία θα παράσχει επίσης και αυτή αριθμό μεταφορικών αεροσκαφών .
«Αυτή τη στιγμή, δεν είναι θέμα χρημάτων, αλλά μάλλον  ικανότητα έγκαιρου εφοδιασμού και γρήγορης υλοποίησης», δήλωσε η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ.

Οι γερμανικές ένοπλες δυνάμεις θα κατασκευάσουν  επίσης ένα κέντρο θεραπείας στην Λιβερία, και η Γαλλία θα κατασκευάσει ένα παρόμοιο στην Γουινέα. Κάθε κέντρο θα περιέχει 50 κρεβάτια.

Οι Γερμανοί είναι εμφανώς απρόθυμοι να αναπτύξουν  τις στρατιωτικές δυνάμεις τους, οπουδήποτε, συγκεκριμένα τα δύο τρίτα των Γερμανών, για παράδειγμα,  αντιτάσσονται στην αποστολή οπλισμού στους Κούρδους του Ιράκ.

Αλλά εδώ δίνεται η  ευκαιρία να χρησιμοποιηθεί ο γερμανικός στρατός σε μια σαφώς ανθρωπιστική αποστολή . Δεν υπάρχει καμία άλλη  απόδειξη ότι τα κίνητρα της Γερμανίας εδώ, δεν είναι οτιδήποτε άλλο εκτός από δηλωμένη πρόθεση για «βοήθεια». Υπάρχει μια ανθρωπιστική κρίση. Πάνω από 2.600 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην χειρότερη  επιδημία που έχει καταγραφεί ποτέ, από το ξέσπασμα του ιού Έμπολα. Και ο γερμανικός στρατός μπορεί να κάνει κάτι γι “αυτό, καταλήγει το άρθρο.

Αυτό που φοβούνται  η Γερμανία , ή Γαλλία και  οι ΗΠΑ, είναι η εξάπλωση του υιού σε Ευρώπη και Αμερική και την δυσοίωνη  προοπτική των εκατομμυρίων θυμάτων. Οι υπηρεσίας ασφαλείας της δύσης, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν θέλουν να προκαλέσουν πανικό μην ανακοινώνοντας τους φόβους τους, αλλά με την αποστολή δυνάμεων στην Αφρική, καταδεικνύουν σαφώς την επικινδυνότητα της κατάστασης.

Με πληροφορίες από εδω


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID