EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Μεγάλη Αποκάλυψη – Πώς ο Ιός Έμπολα θα μεταμορφώσει αμετάκλητα την Αμερική

Στο προσκήνιο της επιδημίας Έμπολα, η κυβέρνηση θα πρέπει να προετοιμάζει το στρατό σε όλα τα συνοριακά σημεία εισόδου και στα αεροδρόμια με σκοπό τον καθορισμό ζωνών απομόνωσης για τους επιβάτες που θεωρούνται ύποπτοι για έκθεση στον ιό Έμπολα. Θα πρέπει να απαγορευτεί η είσοδος στον εναέριο χώρο των ΗΠΑ σ” όλες τις πτήσεις προς και από την Αφρική.

Αντί της προστασίας της Αμερικής, αυτή η διοίκηση έχει αποστείλει 3.000 στρατιωτικούς, ανεκπαίδευτους για την αντιμετώπιση κρουσμάτων του ιού Έμπολα στην Αφρική,για λόγους που κανείς δεν μπορεί φαινομενικά να εντοπίσει!Γιατί; Συνεχίζουμε να αφήνουμε τα νότια σύνορα μας εντελώς ανοιχτά και ο ιός Έμπολα, με τη μορφή ενός όπλου βιο-τρομοκρατίας μπορεί και θα έρθει στις Ηνωμένες Πολιτείες. Και πάλι, θα ήθελα να ρωτήσω γιατί; Το CDC κατέχει το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας του ιού Ebola και κάθε στέλεχος του ιού μέχρι το 70% της διακύμανσης του από το αρχικό παθογόνο. Γιατί αυτό δεν έχει αναφερθεί στα μέσα μαζικής ενημέρωσης;

Ο Crucell δοκίμασε ένα εμβόλιο Έμπολα το 2006 σε 32 ανθρώπους. Ωστόσο δεν έγινε καθόλου λόγος σχετικά με αυτό από τις έξι εταιρικούς ομίλους που κατέχουν το 95% των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Γιατί; Το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας (NIH) κατέχει το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για το ανεπτυγμένο απ’΄τον Crucell εμβόλιο. Επίσης, ο στρατός συμμετείχε στη δημιουργία του εμβολίου.

Γιατί τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν αναφέρουν κάτι τόσο εύκολα ανιχνεύσιμο στο δημόσιο τομέα; Και μπορείτε να στοιχηματίσετε, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, ότι τα εμβόλια θα είναι υποχρεωτικά προκειμένου να μεγιστοποιήσουν τα κέρδη τους εν μέσω της πτώσης της Αμερικής.

Δεν βγάζουν όλα νόημα σχετικά με την μετάδοση του Έμπολα. Ωστόσο, μόλις η εξάπλωση του ιού ξεκινήσει εντός των Ηνωμένων Πολιτειών, ένα πολύ προβλέψιμο μοτίβο θα προκύψει. Ουσιαστικά θα είναι το ίδιο μοτίβο που οι κοινωνιολόγοι έχουν αναφέρει σχεδόν σε κάθε σενάριο καταστροφής, είτε πρόκειται για μια πανδημία είτε για μια επίθεση EMP. Οι ακόλουθες παράγραφοι αναφέρονται σε ορισμένα από τα θέματα και τα πρότυπα που θα προκύψουν όταν ο Έμπολα έρθει στην Αμερική.

Η Αρχή

Τι θα συμβεί όταν ο ιός Έμπολα έρθει στην Αμερική σε ένα σημαντικό αριθμό και με ανεξέλεγκτο τρόπο; Σχετικά με την παρούσα διοίκηση, όταν, όχι αν, ο ιός Έμπολα έρθει στις ΗΠΑ,θα μπορείτε να υπολογίζετε σε αυτή τη διοίκηση ότι δεν θα αφήσει καμιά καλή κρίση να πάει χαμένη. Και σε αυτή την περίπτωση, οι πρώτες μέρες της επιδημίας Έμπολα θα χρησιμοποιηθεί για να διατηρηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι πολιτικά διαφωνούντες υπό το Εκτελεστικό Διάταγμα 13295. Πολλοί διαφωνούντες θα έχουν πολλές αναπνευστικές παθήσεις, κρυώματα και άσθμα. Καμία από αυτές τις συνθήκες δεν θα σχετίζονται με τον ιό Έμπολα, αλλά δεν θα είναι αυτό το θέμα μας.

Το αναφερόμενο εκτελεστικό διάταγμα, με τίτλο : αναθεωρημένη Λίστα των Μεταδοτικών Ασθενειών σε επιφυλακή, τροποποιεί το Εκτελεστικό Διάταγμα 13295,το οποίο πέρασε από τον George W. Bush τον Απρίλιο του 2003 και επιτρέπει την «σύλληψη, κράτηση, ή υπό όρους αποφυλάκιση των ατόμων για την πρόληψη της εισαγωγής, μεταφοράς, ή εξάπλωσης των υπόπτων μεταδοτικών ασθενειών, «θα μπουν στο παιχνίδι με ένα σημαντικό τρόπο. Ο ΕΔ δεν σχετίζεται καθόλου με την πρόληψη της εξάπλωσης του ιού Έμπολα, αλλά σχετίζεται με το να συλλαμβάνονται οι αντιφρονούντες που έχουν κρυολόγημα, άσθμα ή λοίμωξη του ανώτερου αναπνευστικού. Ο σκοπός είναι να αφαιρεθεί η εντολή και ο έλεγχος όλων των πιθανών αντιτιθέμενων με το χειρισμό αυτής της κυβέρνησης για την επερχόμενη κρίση.

Θα επέλθει ο πανικός από την Τρίτη Ημέρα


20140927_5426647ddd0deΤο τμήμα πανικού αυτής της φάσης θα ξεκινήσει όταν άτομα σταματήσουν να εμφανίζονται στην εργασία τους,και οι την προσωπικές διακοπές και τα επαγγελματικά ταξίδια θα πρέπει να ακυρώνονται. Οι αγορές για επιβίωση και πλέον όλα, τα πυροβόλα όπλα και τα πυρομαχικά, θα ανέβουν στα ύψη μέχρι η κυβέρνηση να αναστείλει τις δραστηριότητες αυτές στο πλαίσιο ενός επικυρηγμένου στρατιωτικού νόμου. Τα μανάβικα θα είναι άδεια και τα κονσερβοποιημένα τρόφιμα και το εμφιαλωμένο νερό θα γίνει τόσο πολύτιμο όσο το χρυσό.

Πολύ γρήγορα, το “three thousand mile salad» θα γίνει παρελθόν, διότι όλες οι «Just in Time» (JIT) παραδόσεις, η ραχοκοκαλιά της οικονομίας των καταναλωτών, θα εξαφανιστούν λόγω επιβαλλόμενων ταξιδιωτικών περιορισμών και ενός αυξανόμενου φόβου για τον ιό Έμπολα εξαιτίας του οποίου πολλοί οδηγοί φορτηγών θα αρνηθούν να κάνουν παραδόσεις σε πληγείσες περιοχές.

Έχοντας σε καραντίνα τους υγιείς με τους αρρώστους 

 20140927_5426647df2622Σε περιοχές όπου ο ιός είναι παρών, η αποφυγή των θυμάτων δεν θα είναι εφικτή. Αντ “αυτού θα δούμε αυτό που συμβαίνει στη Λιβερία,ότι δηλαδή οι σε καραντίνα(πιθανοί φορείς) θα τοποθετηθούν σε χώρους μαζί με τους υγιείς. Οι υγιείς, φοβούμενοι τη μόλυνση, θα προσπαθήσουν να βγουν έξω από τις ζώνες περιορισμού, προκειμένου να αποφύγουν να παγιδευτούν από έναν εκτεθειμένο στον ιό Έμπολα. Η Αμερική έχει 150 εκατομμύρια ιδιοκτήτες όπλων, εφοδιασμένων με 300 εκατομμύρια πιστόλια. Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα είναι το σημείο της εκτεταμένης βίας, όπως πρόσφατα δηλώσαν στρατεύματα στρατιωτικού νόμου,και υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών θα προσπαθήσουν να επιβάλουν ζώνες περιορισμού. Δεν θα υπάρξει καμία αμφιβολία ότι πολλοί Αμερικανοί θα προσπαθήσουν να παραμείνουν έξω από τη ζώνη περιστολής, προκειμένου να ξεφύγουν από τη βέβαιη έκθεση στον ιό.

Απ αυτήν την παρούσα χρονική στιγμή, η μόλυνση θα έχει διευρυνθεί , με το CDC ουσιαστικά να παραδέχεται ότι η περιφερειακή καραντίνα των πόλεων και των μεγάλων μητροπολιτικών περιοχών θα γίνει η κύρια μέθοδος περιορισμού. Όλοι μέσα από τις ζώνες συγκράτησης ενδεχομένως θα αποτελούν » νεκρούς περιφερόμενους ανθρώπους». Ήχοι θα περιπολούν τους ουρανούς πιθανότατα στις παρυφές των περιοχών περιορισμού και θα καταστρέφουν τους ανθρώπους που προσπαθούν να ξεφύγουν.

Οικονομική Παρακμή


20140927_5426647e17291Το εμπόριο θα καταστραφεί και τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματά μας θα υποστούν λεύθερη πτώση. Οι άνθρωποι,που εργάζονται σε σε κρίσιμες υπηρεσίες θα αρχίσουν, από την τρίτη ημέρα, ναμην πηγαίνουν στην εργασία τους. Η συνεχής επαγρύπνιση θα γίνει ο βασικός κανόνας. Όπως συνέβη και στον απόηχο του τυφώνα Κατρίνα, η αστυνομία, η πυροσβεστική και το ιατρικό προσωπικό θα εγκαταλείψουν τις θέσεις τους και τα καθήκοντά τους, την τρίτη ημέρα. Ένοπλες ομάδες πολιτών θα περιφέρονται στις περιοχές που είναι σε καραντίνα προς αναζήτηση των απαραίτητων πόρων που απαιτούνται για την επιβίωση. Δεν θα υπάρχει κανένας για να φωνάξει για βοήθεια. Αβοήθητα θύματα Έμπολα θα πεθαίνουν με τρόπο μαρτυρικό. Τελικά, μια περιοχή σε καραντίνα δεν θα διαθέτει τους πόρους, ακόμη και για να θάψουν τους νεκρούς της. Αυτό θα επιδεινώσει την εξάπλωση του ιού Έμπολα και την εμφάνιση των δευτερογενών ασθενειών (π.χ. χολέρα), η οποία θα σκοτώσει περισσότερους από τον ιό Έμπολα.

Η βία και η θυματοποίηση θα είναι σε τρομακτικά ποσοστά.Η κοινωνία, εντός των ζωνών απομόνωσης θα καταρρεύσει, οι πολέμαρχοι θα εμφανιστούν και θα λάβει χώρα ανοιχτός πόλεμος.

Οι υπάρχουσες δυνάμεις δεν θα παρέμβεουν όσο οι μάχες δεν απειλούν να σπάσουν τις ζώνες περιορισμού. Θα υπάρχουν, ωστόσο,οργανωμένες προσπάθειες για να ξεφύγουν απ” τον περιορισμό με στόχο την ασφάλεια. Στρατιωτική τεχνολογία θα αναλάβει να επιβάλει τον περιορισμό των περιοχών που πάσχουν από Έμπολα.

Τα χρονίως πάσχοντα άτομα, περίπου το 15-20% του έθνους, δεν θα είναι σε θέση να λάβουν σημαντικές ιατρικές υπηρεσίες και φάρμακα. Ο κλάδος της υγείας θα καταρρεύσει. Η οικονομία της χώρας θα αρχίσει να πέφτει σε πλήρη κατάρρευση, όπως τα ποσοστά των απόντων που είναι πάνω από το 60% λόγω ασθένειας και εθελοντικής απουσίας που θα κλείσει όχι μόνο το σύστημα μεταφοράς αλλά και θα αυξήσει την πίεση σε κάθε σύστημα που χρειάζεται για να διατηρηθεί μια κοινωνία.


20140927_5426647e2a19aΘα δημιουργηθούν στρατιωτικά νοσοκομεία και ΄χώροι απομόνωσης ή στρατόπεδα σε καραντίνα από τη FEMA για να διασφαλιστεί ότι οι μολυσμένοι ή όσοι είναι ύποπτοι για μόλυνσης δεν θα ταξιδεύουν σε όλη την περιοχή ή σε άλλα μέρη της χώρας ώστε να μην εξαπλωθεί η ασθένεια.

Αρχικά, κάποιες κοινότητες θα παρακολουθήσουν 50% τα ποσοστά μόλυνσης με το 80-90% όλων των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων να πεθαίνουν. Και τώρα που ξέρουμε ότι ο ιός Έμπολα μεταδίδεται μέσω του αέρα, δεν υπάρχει καμία ανάλογη περιγραφή για το πόσο γρήγορα θα εξαπλωθεί ο ιός Έμπολα. Ολόκληρες γειτονιές, δεν θα μπορούν να ξεφύγουν από πουθενά, θα εξουδετερωθούν από τον Έμπολα. Ποιος θα διατηρήσει τις υπηρεσίες ύδρευσης και αποχέτευσης και ποιος θα πάρει τα σκουπίδια; Η εξάπλωση της ασθένειας θα είναι καταστροφική.

Καθώς ο ιός Έμπολα μεταδίδεται από πόλη σε πόλη

Δεδομένου ότι η οικονομία της χώρας καταρρέει, η κυβέρνηση θα επιδιώξει να διατηρήσει μια μικρότερη, δευτερεύουσα οικονομία. Ως εκ τούτου, είναι πιθανό ότι η κυβέρνηση θα μετακινήσει ανθρώπους σε ασφαλείς περιοχές και κανονικές υπηρεσίες θα ξεκινήσουν να λειτουργούν. Οι μη Μολυσμένοι ανθρώποι, με σημαντικές δεξιότητες, θα είναι οι πρώτοι που θα «κληθούν» και μια μικρή κοινωνία θα προκύψει στο πλαίσιο των κανονισμών της «Συνέχισης της κυβέρνησης» . Οι εργαζόμενοι, με τις απαραίτητες δεξιότητες, θα επιστρατεύονται για την παροχή υπηρεσιών που απαιτούνται από την αναδυόμενη κοινωνία.

Χωρίς την ΚΟΕ και την παγκόσμια οικονομία στο παιχνίδι, θα προκύψει μια τοπική παραγωγή. Είναι πιθανό ότι η κυβέρνηση προετοιμάζεται για αυτό τώρα, δεδομένου ότι αναζητούν σ΄” όλα τα σχολεία για εργαζόμενους με βασικές δεξιότητες που σχετίζονται με την ανοικοδόμηση μιας κοινωνίας.Η FEMA έχει δημοσιεύσει ένα εγχειρίδιο κατάρτισης το οποίο χρησιμεύει ως το προσχέδιο για την ενεργοποίηση της ασφάλειας των σχολείων από όλες τις 50 εκδόσεις του υπουργείου παιδείας εξωτερικών, σε περιόδους έκτακτης ανάγκης. Ιδιαίτερη σημασία έχει ένα έγγραφο από το Τμήμα Παιδείας της Αριζόνα με τίτλο «Εξέταση δεξιοτήτων Προσωπικού και απογραφή», το οποίο βρίσκεται στη σελίδα 76 του εγχειριδίου ασφάλειας του σχολείου. Στο παράρτημα, έχω απαριθμήσει ένα αντίγραφο για την εξέταση των δεξιοτήτων που δίνεται σε κάθε εργαζόμενο δημόσιου σχολείου. Είναι σαφές ότι η κυβέρνηση ετοιμάζεται να «στρατολογήσει» άτομα με δεξιότητες που θεωρούνται σημαντικές.

Εν τω μεταξύ, σε διεθνές επίπεδο, τα έθνη του κόσμου θα κλείσουν τα σύνορά τους για τους αλλοδαπούς σε μια μάταιη προσπάθεια να σταματήσουν την εξάπλωση του ιού Έμπολα. Χωρίς μια παγκόσμια οικονομία, το χρηματιστήριο θα καταρρεύσει, όπως και οι τράπεζες. Θα υπάρχει μικρό εμπόριο πέρα από την απλή ανταλλαγή, και την εμπορία.

Η ανακάλυψη του ιού Έμπολα στο εσωτερικό του πληθυσμού των χοίρων θα προκαλέσει τη μαζική εξόντωση του ζωντανού εφοδιασμού τροφίμων. Το τελικό αποτέλεσμα, αν ο Θεός μας βοηθήσει, θα μπορούσε να είναι η απαρχή του κανιβαλισμού. Οι αρχές, η δημόσια ασφάλεια και η ανθρώπινη αξιοπρέπεια, όπως ισχύουν τώρα, θα γίνουν παρελθόν.

Η υποδούλωση του υγιούς πληθυσμού

Σύμφωνα με το Εκτελεστικό Διάταγμα 13603,ο αμερικανικός λαός, στις υγιείς ζώνες, θα επιστρατευτεί και για στρατιωτικά καθήκοντα αλλά και για πολιτικές εργασίες. Το νόμισμα θα είναι άχρηστο τη δεδομένη στιγμή, και αυτοί οι «σύμβουλοι» δεν θα πληρώνονται βάσει της παρούσας EO. Με άλλα λόγια, η δουλεία θα κάνει την επανεμφάνισή της στο εσωτερικό των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η Ενότητα 601 του νόμου ορίζει, εν μέρει, κατά πόσο η κυβέρνηση έχει νόμιμα τη δαικαιοδοσία της λήψης σας ως σκλάβους τους.

Ενότητα 601. Ο Γραμματέας Εργασίας. (α) Ο Υπουργός Εργασίας, σε συντονισμό
με τον Γενικό Γραμματέα της Άμυνας και των επικεφαλής των άλλων φορέων, όπως κρίνεται
ενδεχομένως, από τον Γενικό Γραμματέα της εργασίας, θα πρέπει:

(1)να συλλέγει και να διατηρεί τα δεδομένα που είναι απαραίτητα για να κάνουν μια συνεχή αξιολόγηση των αναγκών του προσωπικού του Έθνους για σκοπούς εθνικής άμυνας.

(2)κατόπιν αιτήματος του διευθυντή της Επιλεκτικής Υπηρεσίας, και σε συντονισμό
με τον Υπουργό Άμυνας,θα πρέπει να επικουρεί με τον διευθυντή της Επιλεκτικής Υπηρεσίας
στην ανάπτυξη των πολιτικών που ρυθμίζουν την επαγωγή και αναστολή των
ατόμων για τον φόρο στις ένοπλες δυνάμεις.

(3) κατόπιν αιτήματος από το πρόσωπο ενός οργανισμού με εξουσία κάτω από αυτή την προυπόθεση :
να διαβουλεύεται με την εν λόγω υπηρεσία σχετικά με: (i) την επίδραση της προβλεπόμενης
ενέργειας για τη ζήτηση εργατικού δυναμικού και της χρήσης του, (ii) η σχέση της
ζήτησης εργασίας με τα υλικά και τις απαιτούμενες εγκαταστάσεις, και (iii) όπως σε άλλα
θέματα,να βοηθήσει στο να καταστεί η άσκηση της προτεραιότητας και η κατανομή
λειτουργειών να συνάδουν με την αποτελεσματική αξιοποίηση και κατανομή της εργασίας.

(4) κατόπιν αιτήματος από το πρόσωπο ενός οργανισμού με εξουσία κάτω από αυτό
τον ορισμό : (i) να διατυπώνει τα σχέδια, τα προγράμματα και τις πολιτικές για την αντιμετώπιση της εργασίας των απαιτούμενων δράσεων που πρέπει να ληφθούν για σκοπούς εθνικής άμυνας και
(ii) την εκτίμηση των αναγκών ώστε να βοηθήσει τη διεύθυνση εθνική άμυνας
και την προώθηση απαραίτητων και κατάλληλων προγραμμάτων εκπαίδευσης

Εάν το παραπάνω τμήμα απλώς πρόκειται για ένα στρατιωτικό σχέδιο, τότε ο Γενικός Γραμματέας του Εργατικού δεν θα έπρεπε να εμπλέκεται. Ωστόσο, όπως θα παρατηρήσετε στο «Γραμματέας Εργασίας, σε συντονισμό με τον Γενικό Γραμματέα της Άμυνας και των επικεφαλής των άλλων φορέων, όπως κρίνεται κατάλληλο από τον Γενικό Γραμματέα της εργασίας, θα πρέπει: … να βοηθήσει στην ανάπτυξη των πολιτικών που ρυθμίζουν την επαγωγή και αναστολή των ατόμων για τον φόρο στις ένοπλες δυνάμεις …να διατυπώσει τα σχέδια, τα προγράμματα και τις πολιτικές για την εκπλήρωση των απαιτήσεων της εργασίας των ενεργειών που πρέπει να ληφθούν για σκοπούς εθνικής άμυνας και (ii) την εκτίμηση των αναγκών ώστε να βοηθήσει τη διεύθυνση εθνική άμυνας
και την προώθηση απαραίτητων και κατάλληλων προγραμμάτων εκπαίδευσης … », ανατρέχουν πάλι πίσω στο τμήμα 502 των τμημάτων 710 (β) και (γ) του Νόμου, 50 USC App. 2160 (β), (γ). Αυτοί είναι οι άνθρωποι που ο Γραμματέας του Εργατικού θα επιλέγει, προκειμένου «να απασχολούν άτομα με εξαιρετική εμπειρία και ικανότητα, χωρίς αποζημίωση και να τους χρησιμοποιούν ως εμπειρογνώμονες, συμβούλους, ή οργανισμούς».

Αυτό, Αμερικανοί συμπολίτες μου, είναι μια πολιτική επιστράτευσης και γι “αυτό υπεύθυνος είναι ο υπουργός Εργασίας και όχι ο επιλεγμένος επικεφαλής της Υπηρεσίας! Βάσει των διατάξεων αυτών, η κυβέρνηση πιστεύει ότι μπορεί να σας στείλει οπουδήποτε, να εργαστείτε για οτιδήποτε της επιλογής τους. Αυτό είναι δουλεία!

Πρόκειται η κυβέρνηση Ομπάμα, ή κάποια μελλοντική διοίκηση, να σας στείλει σε ένα στρατόπεδο κράτησης για να δουλέψετε; Είναι προφανές ότι οι οικογένειες θα διαχωριστούν. Εάν οι γονείς έχουν χωριστεί σε διαφορετικές τοποθεσίες, τι θα συμβεί με τα παιδιά; Θα ανατρέφει η CPS τα παιδιά σας κατά την απουσία σας; Με τη νομοθεσία αυτή, όλα είναι πιθανά.

Υποχρεωτικός εμβολιασμός

Ένα προληπτικό εμβόλιο πέρα από την επιτυχημένη θεραπεία είναι τώρα σε εκτεταμένη παραγωγή και από κοινού με τον κόσμο. Το προληπτικό εμβόλιο θα είναι υποχρεωτικό για όλους τους πολίτες των Ηνωμένων Πολιτειών, αλλά κάποιοι αντιστέκονται υποψιαζόμενοι άλλα κίνητρα. Αυτές οι οικογένειες είναι σε καραντίνα στα σπίτια τους και υπόκεινται σε ποινική δίωξη από τα στρατιωτικά δικαστήρια, στο πλαίσιο της δήλωσης της Εθνική έκτακτης ανάγκης.

Συμπέρασμα

Πώς θα μοιάζει η Αμερική μετά την Αποκάλυψη; Η απάντηση στο ερώτημα αυτό θα επικεντρωθεί σε αυτό που οι συνήγοροι της Ατζέντας 21 συνήγοροι προειδοποιούσαν. Πώς θα μοιάζει η Αμερική μετά την κατάρρευση θα αποτελέσει το αντικείμενο ενός μελλοντικού άρθρου.
Παράρτημα

Υπουργείο Παιδείας της Αριζόνα

ΈΡΕΥΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ & ΑΠΟΓΡΑΦΗ
ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ______________________________
ΣΧΟΛΕΙΟ _______________________________
ΑΙΘΟΥΣΑ _______________________________

Κατά τη διάρκεια κάθε κατάστασης καταστροφής, είναι σημαντικό να είμαστε σε θέση να αντλήσουμε από όλους τους διαθέσιμους πόρους. Οι ειδικές δεξιότητες, η κατάρτιση και οι ικανότητες του προσωπικού θα διαδραματίσουν ζωτικό ρόλο στην αντιμετώπιση των συνεπειών των καταστροφικών περιστατικών. Αυτά θα είναι υψίστης σημασίας κατά τη διάρκεια και ύστερα από μια μεγάλη καταστροφή. Ο σκοπός αυτής της έρευνας / απογραφής είναι να εντοπίζονται τα μέλη του προσωπικού με τον εξοπλισμό και τις ειδικές δεξιότητες που μπορεί να χρειαστούν. Παρακαλείστε να αναφέρετε τις ικανότητες που ισχύουν για σας και να επιστρέψετε αυτό το ερωτηματολόγιο στο διαχειριστή σας.

Παρακαλώ βάλτε τικ, κυκλώστε, ή προσθέστε την ειδικότητα ή κατάρτιση που μπορεί να έχετε.
Πρώτες Βοήθειες (ναι / όχι) τρέχουσα CPR κάρτα (ναι / όχι τρέχουσα)
Δυνατότητα κατασκευής καταφυγίου
Διαχείρισης Επειγουσων καταστάσεων
Τρέξιμο / Τζόγκινγκ
Πυροσβεστικές ικανότητες & Τεχνικές CB Radio
Επιβολή του Νόμου για Έρευνας & Διάσωση Προετοιμασίας Τροφίμων
Μηχανική Ικανότητα (ηλεκτρικά, υδραυλικά, ξυλουργικές εργασίες, κλπ) Οδηγός Λεωφορείου / φορτηγού (ναι / όχι, κατηγορίας 1 ή 2 άδειας,) Ψυχαγωγικές ικανότητες
Νοσοκόμα / Δημοσιογραφία Άλλα:
EMT ή Διασώστης Αποβλήτων
Λειτουργός ράδιο
Πολύγλωσσος (ναι / όχι, ποια-ες γλώσσα (ες)
Έχετε καμια προσωπική αποσκευή ανάγκης; _____________ Στο αυτοκίνητό σας; _______ Στο δωμάτιό σας; _______
ΕΧΕΤΕ ΥΛΙΚΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ;
(δηλαδή, αθλητικά, σαλιάρες, κώνοι κυκλοφορίας, χαλί) _________ Ναι Όχι _________
ΕΧΕΤΕ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ Ή ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΕ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ Ή ΣΤΟ SITE ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΓΚΗ ; _________ ΝΑΙ ΟΧΙ _______
Παρακαλούμε να καταγράψετε τον εξοπλισμό και τα υλικά.
______________________________________________________________________________
______________________________________________________________________________
ΤΙ ΘΑ ΣΑΝ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΈΝΟΣ ΣΕ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΞΈΣΠΑΓΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΉ ΕΝΩ ΕΊΣΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΊΟ;
______________________________________________________________________________
_______________________________________________________________

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ-ΑΠΟΔΟΣΗ: ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΜΠΙΤΣΗ
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ HELLASFORCE
ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΕΔΩ

Πηγή: Hellasforce

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID