EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Μετέφερε κλεμμένα υλικά του Ο.Σ.Ε. για να τα πουλήσει

Τα ασυνήθιστου σχήματος μεταλλικά αντικείμενα που βρήκαν μέσα στο Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ένας 59χρονος, όταν τον σταμάτησαν συμπτωματικά για έλεγχο, κίνησαν υποψίες στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Δράμας.

Ο ύποπτος προσήχθη στην Αστυνομική Διεύθυνση, όπου αποκαλύφθηκε ότι τα 48 μεταλλικά αντικείμενα ήταν αμφιδέτες σιδηροδρομικών γραμμών του Ο.Σ.Ε., τους οποίους είχε «ξηλώσει» στις αρχές Ιουλίου από το Σιδηροδρομικό Σταθμό Παρανεστίου και πήγαινε να τους πουλήσει σε μια επιχείρηση ανακύκλωσης μετάλλων!

Οι αμφιδέτες αποδόθηκαν σε αρμόδιο υπάλληλο του Ο.Σ.Ε. ενώ σε βάρος του 59χρονου «κυνηγού» μετάλλων, που αφέθηκε ελεύθερος λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και διατάραξη της ασφάλειας των σιδηροδρόμων η οποία υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας.

Στον υπαίθριο χώρο του σπιτιού ενός 40χρονου σε δημοτικό διαμέρισμα του Δήμου Χερσονήσου τρύπωσαν δυο Έλληνες «κυνηγοί» μετάλλων ηλικίας 21 και 42 χρόνων και «σήκωσαν» διάφορους μεταλλικούς σωλήνες. Όμως, κατά τη διαφυγή τους εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Ηρακλείου.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID