EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Στο ΣτΕ οι εργαζόμενοι στην ενέργεια για το δωρεάν ρεύμα, διεκδικούν προνόμια που είχαν δεκαετίες

Στα 11,3 εκ. ευρώ ο «λογαριασμός» των απαιτήσεων των συνδικαλιστών της επιχείρησης.

Πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι, λέει ο θυμόσοφος λαός μας και φαίνεται πως στην περίπτωση των συνδικαλιστών της ΔΕΗ μάλλον έχει δίκιο.

Σαν να μην έχει συμβεί τίποτα τα τελευταία χρόνια στην χώρα και σαν να βρισκόμαστε στην εποχή με τις παχιές αγελάδες, η θυγατρική εταιρεία της ΔΕΗ, ο Διαχειριστής του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ), ζήτησε από την Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ) 6.810 εργαζόμενοι της επιχείρησης να έχουν μειωμένο τιμολόγιο ρεύματος και μάλιστα το κόστος των 11,33 εκ. ευρώ (1.663 ευρώ για κάθε εργαζόμενο) να επιβαρύνει τους καταναλωτές!

Ο ΔΕΔΔΗΕ ζήτησε επίσης από τη ΡΑΕ άλλα 2,5 εκατ. ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί σε αποσπασμένους υπαλλήλους του, στο Ταμείο ΤΑΥΤΕΚΩ και αφορά τις δαπάνες μισθοδοσίας και εργοδοτικών εισφορών, ανεβάζοντας το συνολικό ποσό στα 13,8 εκ. ευρώ!

Το θράσος των συγκεκριμένων κυρίων ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, αφού όταν η ΡΑΕ απέρριψε τις απαιτήσεις τους, έσπευσαν να προσφύγουν στο ΣτΕ ζητώντας την ακύρωση  της απόφασης της Αρχής. Μάλιστα ως επιχείρημα προέβαλε ότι για να καλυφθούν τα μειωμένα τιμολόγια των εργαζομένων το κόστος θα είναι μόλις (!) 1,5 ευρώ ετησίως για τον κάθε πολίτη…

πηγη

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID