EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ή ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑ και μονομερή δικαίωση‏

Η είδηση ότι στρατιωτικοί, αστυνόμοι, πυροσβέστες, λιμενικοί και άλλοι, αλλά επίσης και πάλι ξανά οι δικαστές να δικαιώνονται και μάλιστα με αναδρομική ισχύ από τις περικοπές μισθών και συντάξεων λόγω μνημονίου με απόφαση ανωτάτου δικαστηρίου, ενώ σε αντίφαση ο περισσότερος λαός ο οποίος είναι σε παραγωγικές μονάδες εργασίας αυτοί που δημιουργούν πλούτο στην οικονομία απορρίπτονται, αυτό γίνεται αυτόματα Προκλητικό, Δικτατορικό, Αντικοινωνικό, Αντεθνικό και Αντιευρωπαικό.

Που είναι το Σύνταγμα που διατυπώνει το Άρθρο 4 παρ.2 ότι όλοι ήμαστε ίσοι, ακόμη και το Ευρωπαικό Σύνταγμα που απαγορεύει τις διακρίσεις.

Υπηρετήσαμε στο Στρατό 32 μήνες με παράταση της θητείας λόγω του νόμου της Επισράτευσης και μάλιστα χωρίς να πληρωνόμαστε καθώς εμείς προσφέραμε έτσι πράγματι παραπάνω, το κράτος δεν το αναγνώρισε ούτε καν ασφαλιστικά ενώ αντίθετα χρειάζεται να πληρώσουμε αρκετά χρήματα για την Θητεία ως ασφαλιστική αναγνώριση σε αντίθεση με τους έμμισθους ένστολους που υπηρέτησαν πολύ λιγότερα χρόνια ως εργασία από όλους τους υπόλοιπους εργαζόμενους και τους δόθηκαν χωρίς να πληρώσουν τα λεγόμενα πλασματικά χρόνια δηλαδή στο γάμο του Καραγκιόζη και να παίρνουν επί πλέον χρήματα λόγω αυτού, νέο μεγαλύτερο βαθμό, ενώ εμείς όταν αποστρατευτήκαμε δεν είχαμε την σιγουριά της μονιμότητας των ενστόλων και αντίθετα από αυτούς βγήκαμε στην αγχωτική εύρεση εργασίας.

Η υποτίμηση δεν μπορεί να πιάσει μόνο τους εργαζόμενους όλων των κλάδων οικονομίας χωρίς τους ένστολους και δικαστές είναι παράλογο.

Δεν αντέχουμε άλλο να φορτωνόμαστε εμείς τα βάρη των παραπάνω.

Πόσες φορές οι δικαστές με δικές τους αποφάσεις πήραν αναδρομικά και πόσα χρήματα μόνο από αναδρομικά από το 1995 μέχρι σήμερα και μάλιστα πολλές φορές από ταμεία άλλων εργαζομένων ακόμη και όταν η χώρα μπήκε στο μνημόνιο και αιμορραγεί και ο λαός εξαθλιώνεται.

Ας γίνει μια αναλογιστική μελέτη από που πήραν τα λεφτά οι δικαστές και πόσα. Αντίθετα τα χρήματα αυτά πρέπει να επιστραφούν διότι είναι η συνδιαλλαγή αυτής της εξουσίας με την διαφθορά των πολιτικών, και της πολιτικής που βρίσκετε κριμένη ως γάγκρενα βαθιά στο σώμα της Ελλάδας καθώς πρέπει να γίνει η πραγματική κάθαρση.

Έχουμε παιδιά που σπουδάζουν ή ετοιμάζονται να σπουδάσουν και δεν θα μπορέσουν να πάνε να σπουδάσουν.

Έχομε σπίτια που δεν μπορούμε να πληρώσουμε τα Χαράτσια και θα μας τα πάρουν.
Έχουμε ασθενείς που δεν μπορούνε να αγοράσουν τα φάρμακα.
Έχουμε ανέργους που δεν ζουν πραγματικά.
Με αυτές τις αποφάσεις οδηγούν τη Χώρα στο Χάος.
Ή θα δικαιωθούμε συνταξιοδοτικά και μισθολογικά όλοι ή κανένας.

ΑΚΤΑΙΟΣ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID