EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Λίγα…τα 14 εκατ. ευρώ που κόστισε η ελληνική προεδρία! Ρε ο κόσμος πεινάει, το καταλαβαίνετε????

Μια χώρα που πεινάει. Μια χώρα που τόσος κόσμος κοιμάται στους δρόμους γιατί δεν έχει ούτε σπίτι. Μια χώρα που ασθενείς δεν έχουν να αγοράσουν ούτε τα φάρμακά τους. Ξόδεψε 14 εκατ. ευρώ για την υπέρτατη κοροϊδία της ελληνική προεδρίας. 14 εκατ. ευρώ για να ταΐσουμε στο μουσείο της Ακρόπολης τον κάθε λιγούρη που αποκαλείται ευρωπαίος αξιωματούχος. 14 εκατ. ευρώ για να μετακινηθεί ο κάθε υπαλληλίσκος στις Βρυξέλλες.
Δεν είναι εξοργιστικό; Και περισσότερο εξοργιστικό είναι ότι το έντυπο ευρωπαϊκής ενημέρωσης Agence Europe, θεωρεί το ποσό μικρό. Ντροπή και αίσχος.

Η ελληνική Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ, κόστισε μόλις 14 εκατ. ευρώ, επισημαίνει σε σημερινό δημοσίευμά του, το έντυπο ευρωπαϊκής ενημέρωσης Agence Europe που σημειώνει, ότι η Ελλάδα είχε υποσχεθεί μια «σπαρτιατική Προεδρία», με μέγιστο προϋπολογισμό 50 εκατ. ευρώ.

Όπως αναφέρεται, το ποσό αυτό χρησιμοποιήθηκε για να καλύψει όλες τις επίσημες μετακινήσεις για το αποσπασμένο προσωπικό στις Βρυξέλλες κατά τη διάρκεια της Προεδρίας, καταλύματα για τις αντιπροσωπείες που επισκέφθηκαν την Αθήνα και υπηρεσίες διερμηνείας.

πηγη

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID