EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

ΙΔΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΣΤΑ ΕΥΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ

Έναν καινούργιο τρόπο βρήκε το αμαρτωλό συγκρότημα Λαμπράκη για να υποστηρίξει τους ανθρώπους που έχει σε όλα τα κόμματα (του… «συνταγματικού τόξου» βεβαίως…), ενόψει των ευρωεκλογών. «Παραπολιτική» στήλη του «Βήματος» παραθέτει δήθεν προγνωστικά (χωρίς βεβαίως να αναφέρει από ποιους έγιναν και πότε…). Ιδού, λοιπόν, όλοι οι άνθρωποι του συγκροτήματος:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ αναμένεται να παλέψουν για να εκλέξουν τουλάχιστον πέντε ευρωβουλευτές. Ένας πάνω, ένας κάτω, θα δείξει ποιο κόμμα θα κερδίσει την εκλογική μάχη. Είναι πολύ πιθανόν ο ΣΥΡΙΖΑ, ας πούμε, να εκλέξει έξι ευρωβουλευτές και να είναι πρώτο κόμμα ή μπορεί να συμβεί το αντίστροφο και να εκλέξει η ΝΔ έξι.

Σας έχω όμως και προγνωστικά για το ποιοι υποψήφιοι προηγούνται ως σήμερα σε κάθε κόμμα. Πρώτα από τη ΝΔ: προηγείται η κυρία Μαρία Σπυράκη (ίσως επειδή η υποψηφιότητά της ανακοινώθηκε πρώτη και άρχισε από νωρίς την προεκλογική μάχη) και ακολουθούν ο κ. Γ. Κύρτσος, η κυρία Νίκη Τζαβέλλα, ο κ. Εμμ. Κεφαλογιάννης και η κυρία Ελίζα Βόζεμπεργκ.

Ποιοι προηγούνται από τον ΣΥΡΙΖΑ; Πρώτος (και με διαφορά) είναι ο κ. Μανώλης Γλέζος και ακολουθούν η κυρία Κωνσταντίνα Κούνεβα, ο κ. Δ. Παπαδημούλης, ο κ. Στ. Κούλογλου και ο συνταγματολόγος κ. Γ. Κατρούγκαλος. Στην Ελιά οι επιτελείς της λένε ότι πάνε στις εκλογές για να εκλέξουν τουλάχιστον δύο ευρωβουλευτές. Προηγούνται ως αυτή τη στιγμή ο κ. Π. Καψής, η κυρία Συλβάνα Ράπτη, ο κ. Ν. Ανδρουλάκης και παλεύει για μια εκλόγιμη θέση η κυρία Εύα Καϊλή.

Υπάρχουν βεβαίως προγνωστικά και για Το Ποτάμι του κ. Στ. Θεοδωράκη, στο επιτελείο του οποίου υπολογίζουν να εκλέξουν τρεις ευρωβουλευτές. Προηγούνται ο καθηγητής κ. Γ. Γραμματικάκης, ο υιός του Λεωνίδα Κύρκου κ. Μίλτος Κύρκος και ο κ. Στ. Τσακυράκης. Στο ΚΚΕ προσδοκούν να εκλέξουν τουλάχιστον δύο ευρωβουλευτές. Προηγείται ο κ. Χαρ. Αγγουράκης και ακολουθεί η κυρία Έρη Ρίτσου, κόρη του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου.

Θέλετε κι άλλα προγνωστικά; Ε, λοιπόν, σας πληροφορώ ότι προσδοκούν να εκλέξουν ευρωβουλευτή και οι Γέφυρες του κ. Θ. Σκυλακάκη. Αν συμβεί αυτό, τότε προηγείται η κυρία Αντιγόνη Λυμπεράκη. Στη ΔΗΜΑΡ φαίνεται ότι, αν εκλέξει ευρωβουλευτή, την έδρα πιθανότατα παίρνει η κυρία Μαριλένα Κοππά, με δεύτερο τον κ. Ανδρέα Παπαδόπουλο και τρίτο τον κ. Δ. Χατζησωκράτη».

(ΥΓ) 1: Με την ευκαιρία (κι αφού τα γραπτά μένουν…), ας κάνουμε και τα δικά μας… προγνωστικά. Όχι για το ποιοι θα εκλεγούν, αλλά για το πόσους αναμένεται να εκλέξει η Χρυσή Αυγή (που απουσιάζει από τα… προγνωστικά του συγκροτήματος γιατί δεν υπάρχουν άνθρωποί του στο εθνικιστικό ψηφοδέλτιο): τουλάχιστον έξι και με στοίχημα!

(ΥΓ) 2: Προς τους υποψηφίους ευρωβουλευτές από Ελιές, Γέφυρες, ΔΗΜΑΡ και λοιπά συνονθυλεύματα: να μην αγχώνονται και να μην ξοδεύονται. Δεν πρόκειται να εκλεγεί κανείς τους!

(ΥΓ) 3: Η ΝΔ, με το ζόρι θα εκλέξει τρεις…

πηγη


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID