EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Όλοι στην κάλπη για να μην συνηθίσουμε τον θάνατο

1.000 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΓΧΩΡΙΑΣ ΚΑΜΟΡΑ ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ

-Κι αν δεν μπορείς να κάνεις τη ζωή σου όπως την θέλεις, τούτο προσπάθησε τουλάχιστον, όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις…
Μ΄αυτή την σκέψη ο 77χρονος φαρμακοποιός Δημήτρης Χριστούλας, τον Απρίλιο του 2012, έδινε τέλος στην ζωή του στην πιο κεντρική πλατεία της χώρας.
«Η κατοχική κυβέρνηση Τσολάκογλου εκμηδένισε κάθε ίχνος επιβίωσής μου. Δεν μπορώ να βρω άλλον τρόπο αντίδρασης εκτός από ένα αξιοπρεπές τέλος πριν αρχίσω να ψάχνω στα σκουπίδια για να επιβιώσω και πριν γίνω βάρος στο παιδί μου».
Όποιοι από σας εκεί έξω πιστεύουν πως ο Δημήτρης Χριστούλας επέλεξε, μέσα στην βουβή αξιοπρέπειά του, να βάλει τέλος στην ζωή του για να εκλεγεί ευρωβουλευτής η Μαρία Σπυράκη, δεν έχουν θέση ανάμεσά μας.

ntsounos1267(Εάν είναι τόσοι πολλοί, δεν έχουμε εμείς ρόλο σ΄ αυτή εδώ τη χώρα.)
Δεν έχουμε ρόλο σε μια χώρα στην οποία κυριαρχούν οι συμμορίες των μαφιόζων, οι οποίοι πλέον δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα, μια και ο διεφθαρμένος κρατικός μηχανισμός επιβραβεύει τις πρακτικές τους.
4 χρόνια μνημόνιο και το αδηφάγο πελατειακό κράτος παραμένει, αλώβητο και αδηφάγο κτήνος, το οποίο τρέφεται από τις θυσίες 11 εκατομμυρίων για χάρη 1.000 διαπλεκόμενων οικογενειών με τις πιο φονικές από δαύτες να εμπλέκονται με τον έναν ή τον άλλο τρόπο στα ΜΜΕ.
Είναι οι ίδιοι που δεν επιτρέπουν την παραμικρή μεταρρύθμιση στο χυδαίο δημόσιο.
1.000 οικογένειες της εγχώριας Καμόρα με μπροστάρηδες βουλευτές, οι οποίοι υπερασπίζονται κάθε είδους προνόμια της Μαφίας ακόμη και τις εισφορές στα επιμελητήρια.
Είναι η ίδια Μαφία η οποία λεηλατεί περιουσίες Ανιάτων σε γνωστό Ίδρυμα της χώρας το οποίο έχει την υψηλή προστασία του σεσημασμένου παραδικαστικού κυκλώματος.
(Σύντομα οι αποκαλύψεις κι εδώ θα αναδείξουν το μέγεθος του εγχώριου παραδικαστικού βούρκου).
Όσοι από σας πιστεύετε ότι ο φαρμακοποιός Χριστούλας αυτοκτόνησε ώστε να μπορεί ανενόχλητος ο κάθε Πρετεντέρης να απαγορεύει τα δημοψηφίσματα στους πολίτες-την στιγμή που ο ίδιος έχει αποκαλύψει σε βιβλίο τον σκοτεινό ρόλο του στην εξαθλίωση των συμπολιτών του-είστε άξιοι της τύχης σας.


ko6Συνεχίστε να απλώνετε τα χέρια σας για ένα μαρούλι και να δημιουργείτε εντυπωσιακά ενσταντανέ για τα ΜΜΕ των μηντιαρχών της διαπλοκής που διάγουν βίο Ζούκερμπεργκ χάρη στα εκατοντάδες εκατομμύρια θαλασσοδάνεια που έχουν λάβει και συνεχίζουν να λαμβάνουν τα σαπάκια τους.
Επειδή είναι πολύ πιθανό να ζουν ανάμεσά μας τόσες ανθρώπινες ρέπλικες οι οποίες για ένα μαρούλι είναι έτοιμες να γυρίσουν και το άλλο μάγουλο στον σταυρωτή τους, το μεγάλο στοίχημα είναι να μην λείψει κανείς από την κάλπη.
Αυτή την φορά η αποχή από την κάλπη, ισοδυναμεί με την αποδοχή του και την συνήθεια του θανάτου. Των θανάτων του Χριστούλα, των χιλιάδων Χριστούλων…Θα πρέπει αυτές οι εκλογές να μετατραπούν σε δημοψήφισμα. Σε όλα εκείνα τα δημοψηφίσματα που μας στέρησαν τα φερέφωνα μιας ολιγαρχίας που οδηγεί την Ευρώπη, με μαθηματική ακρίβεια, στο τέλος της ιστορίας της.
Για μας εδώ στο Κουρδιστό Πορτοκάλι μεγαλύτερη σημασία ακόμη και από την πανωλεθρία των εκτελεστών συμβολαίων έχει η συμμετοχή του κόσμου στην κάλπη.
Σ΄ αυτές τις εκλογές αρκεί η συμμετοχή σου για να προκαλέσει συνέπειες που αυτή την στιγμή είναι αδύνατο να χαρτογραφηθούν…

xristoulas-simeioma

Εκείνο το σημείωμα
Ο αυτόχειρας, στο σημείωμα που άφησε για να εξηγήσει το απονενοημένο του διάβημα, τονίζει μεταξύ άλλων, ότι τα σκληρά μέτρα λιτότητας «εκμηδένισαν κάθε ίχνος επιβίωσής του».
«Η κατοχική κυβέρνηση Τσολάκογλου εκμηδένισε κυριολεκτικά τη δυνατότητα επιβίωσής μου που στηριζόταν σε μία αξιοπρεπή σύνταξη που επί 35 χρόνια εγώ μόνον (χωρίς ενίσχυση κράτους) πλήρωνα γι” αυτή.

Επειδή έχω μία ηλικία που δεν μου δίνει την ατομική δυνατότητα δυναμικής αντίδρασης (χωρίς βέβαια να αποκλείω αν ένας Έλληνας έπαιρνε το καλάσνικοφ, ο δεύτερος θα ήμουν εγώ) δεν βρίσκω άλλη λύση από ένα αξιοπρεπές τέλος πριν αρχίσω να ψάχνω στα σκουπίδια για την διατροφή μου.
Πιστεύω πως οι νέοι χωρίς μέλλον, κάποια μέρα θα πάρουν τα όπλα και στην πλατεία Συντάγματος θα κρεμάσουν ανάποδα τους εθνικούς προδότες όπως έκαναν το 1945 οι Ιταλοί στον Μουσολίνι (πιάτσα πορέτο του Μιλάνου)» .

πηγη

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID