EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Διαφωνεί η Κομισιόν με νέες απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων όπως αναφέρεται στην έκθεση αξιολόγησης για την πορεία της ελληνικής οικονομίας που δημοσιοποιήθηκε την Παρασκευή.

«Στόχος τώρα δεν είναι η μείωση του προσωπικού, αλλά η βελτίωση της ποιότητας στο Δημόσιο» δηλώνει ανώτατο στέλεχος της Κομισιόν, διαφωνώντας με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και όσα είπε σε συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα «Φρανκφούρτερ Αλγκεμαϊνε Τσάϊτουνγκ», ο οποίος επιμένει στη γραμμή των απολύσεων.

Η επιμονή του κ. Μητσοτάκη, παρότι οι δανειστές δεν θέτουν θέμα περαιτέρω απολύσεων, παρά μόνο ποιοτικής αναβάθμισης των δημοσίων υπαλλήλων, δημιουργεί εύλογα ερωτήματα. Η παράταξη της οποίας είναι στέλεχος, έχει δείξει πολλές φορές στο παρελθόν ότι προχωρεί σε εκκαθαρίσεις στο δημόσιο τομέα, προκειμένου να διορίσει τα «δικά της παιδιά».

Όπως τόνισε το ίδιο στέλεχος παρουσιάζοντας την έκθεση αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματοςτo ζήτημα των δημοσίων υπαλλήλων στην Ελλάδα έχει πλέον ποιοτικό χαρακτήρα και όχι ποσοτικό, ανέφερε την Παρασκευή υψηλόβαθμος αξιωματούχος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Με τον τρόπο αυτό ο ευρωπαίος αξιωματούχος κατέστησε σαφές, ότι οι Βρυξέλλες δεν ζητούν πλέον περαιτέρω απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων στην Ελλάδα.

Η κατεύθυνση για το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης είναι η προσφορά ποιοτικότερων υπηρεσιών από πλευράς της δημόσιας διοίκησης, με την οποία τη χωρίζει το «τείχος» της αξιολόγησης.
 
 
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID