EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Εσύ… αργοπεθαίνεις και αυτοί σκέφτονται πως… να σου τα αρπάξουν

Στη «Νέα Ελλάδα» της δημοκρατίας, ανεξαρτησίας και ανάπτυξης… Στη «Νέα Ελλάδα» όπου η κυβέρνηση κάνει ότι θέλει χωρίς να ρωτά κανέναν και για τίποτα… Στη «Νέα Ελλάδα» που το μόνο που ενδιαφέρει τους έχοντες την εξουσία είναι η είσπραξη και τίποτε περισσόρερο.

Σύμφωνα με το επικαιροποιημένο Μνημόνιο το οικονομικό σχέδιο που θα ενεργοποιηθεί εντός του Ιουνίου θα προβλέπει τον έλεγχο πληρωμών και τον συμψηφισμό φορολογικών χρεών σε καθημερινή βάση, αλλά και την διευκόλυνση των ηλεκτρονικών κατασχέσεων μέσω νέας διαδικασίας.

Από το φθινόπωρο η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων θα πρέπει να σχεδιάσει ένα νέο σύστημα διαχείρισης της ροής εργασίας των γραφείων είσπραξης οφειλών των εφοριών, ενώ παράλληλα η Κυβέρνηση θα πρέπει να δώσει πρόσθετα κίνητρα προς την κατεύθυνση μιας υγιούς κουλτούρας πληρωμής των φόρων από τους πολίτες.

Η Κυβέρνηση μάλιστα δεσμεύεται με το νέο Μνημόνιο να μην εγκρίνει νέες φορολογικές αμνηστίες και να μην επεκτείνει τις υπάρχουσες αμνηστίες για τη συλλογή των φόρων και των ασφαλιστών εισφορών τουλάχιστον έως το 2017. Με τον τρόπο αυτό η Κυβέρνηση δεσμεύεται έναντι της τρόικας ότι δεν θα προχωρήσει σε νέα περαίωση.

πηγη

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID