EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Η επέλαση των "Μαυρογιαλούρων" στην χτυπημένη Κεφαλονιά. Η παραγωγή της FINOS είναι;

Ηχηρή εντολή, έδωσε ο Σαμαράς, στους Υπουργούς του να είναι σε επαγρύπνηση, για να αντιμετωπίσει με τον καλυτερο τρόπο η κυβέρνηση την καταστροφή της Κεφαλλονιάς.
Αν όλο αυτό σας θυμίζει το παλιό προεκλογικό σύνθημα του ΠΑΣΟΚ "Δίνουμε εντολή, αλλάζουμε εποχή" δεν έχετε καθόλου άδικο! Απο εντολές καλά πάμε, από πράξεις τι κάνουμε;

Την απάντηση έδωσαν οι ίδιοι οι υπουργοί της κυβέρνησης, οι οποίοι αντί να κάνουν παρέλαση, τώρα που είναι και επίκαιρο, αποφάσισαν να σπάσουν τα ήδη τετατέμενα νέυρα των κατοικών της Κεφαλονιάς και να επισκεφτούν όλοι μαζί το νησί, για να δουν από κοντά τις ζημίες που προκάλεσε ο εγκέλαδος και να προσφέρουν την αμέριστη συμπαράσταση τους!
Με άψογη εμφάνιση, σιδερωμένα κοστούμια και γραβάτες οι υπουργοί και βουλευτές πέρασαν από τα κατεστραμμένα σπίτια για να κάνουν την δική τους αποτίμηση των ζημιών. Συμπαράσταση πολυτελείας πρώτη φορά βλέπουμε. Το ζήσαμε και αυτό!

Με πάνω απο 600 σπίτια να είναι μη κατοικήσιμα, οι Κεφαλλονίτες θέλουν να βρεθούν λύσεις το συντομοτερο δυνατό, και όχι να ανέχονται κουστουμαρισμενους πολτικους να περπατουν τα σοκακια του νησιου και να μοιράζουν ατελειωτα "ΘΑ". Λες και δεν τους φτάνουν τα προβλήματα που έχουν. Επρεπε να τους εκνευρίσουν και άλλο!

Και, αντε να το δεχτουμε οτι ξαφνικα τους επιασε ο πονος τους Υπουργους και τελικα πήγαν στο νησι. ΕΝΑ μπουκαλακι νερό γιατι δεν αξιωθηκαν να φέρουν μαζί τους; Και οχι μονο αυτό, αλλα έπιναν και το λιγοστό νερό των κατοίκων!

Ελάτε τώρα ας μην ελιμαστε αχάριστοι. Τουλάχιστον ο Στουρνάρας απάλλαξε για ένα χρόνο το νησι απο το χαράτσι της ΔΕΗ μετα απο προτροπή του Μειμαράκη! Δηλαδη για να καταλάβουμε. Όταν οι κεφαλονίτες καταφέρουν να σταθούν και πάλι στα πόδια τους, το χαράτσι θα επιστρέψει; Αυτο παει να πεί κυβερνητική ευαισθησία! Η καταστροφή καταστροφή, αλλά οι φόροι φόροι!

Σχεδόν όλα τα κόμματα του κοινοβουλίου πηγαίνουν να συμπαρασταθούν στους Κεφαλονιτες. Για πόσο καιρό ακόμα θα μας κοροιδεύουν;

Εντάξει, είπαμε είναι προεκλογική περίοδος. Το καταλάβαμε. Αφήστε τους ανθρώπους να μαζέψουν τα κομμάτια τους με την ησυχία τους!

Danioliptes.gr








Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου









« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID