EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

«Ο Γιάννος και ο Τραυλός έβαζαν τις υπογραφές»

Του Αλέξανδρου Κόντη

Καταπέλτης εναντίον του Γιάννου Παπαντωνίουκαι των όσων συνέβαιναν στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας σχετικά με τα «αμαρτωλά» εξοπλιστικά προγράμματα εμφανίζεται ο πρώην υφυπουργός Αμυνας, Λουκάς Αποστολίδης.

Μιλώντας στη Realnews o Λ. Αποστολίδης, που θήτευσε στο Πεντάγωνο από το 2001 μέχρι το 2003, δηλώνει ότι επί ημερών Γ. Παπαντωνίου οι υφυπουργοί δεν είχαν καν πληροφόρηση για τις διαδικασίες επιλογής των εξοπλιστικών, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως ο ίδιος δεν έβαλε ποτέ την υπογραφή του σε καμία σύμβαση σχετικού προγράμματος.

«Από το 2001, όταν ξεκίνησε η δική μου θητεία, κι έπειτα, οι αρμοδιότητες για τους εξοπλισμούς είχαν περάσει αποκλειστικά στον Γιάννο. Δυστυχώς, οι υφυπουργοί ούτε συμμετείχαν σε διαδικασίες για την επιλογή εξοπλιστικών προγραμμάτων, ούτε είχαν το δικαίωμα να συμμετάσχουν στο ΚΥΣΕΑ και δεν είχαν πληροφόρηση για την επιλογή των οποιωνδήποτε προγραμμάτων.

Η ενημέρωση των υφυπουργών γινόταν μετά τις αποφάσεις του ΚΥΣΕΑ», δηλώνει ο πρώην υφυπουργός των κυβερνήσεων του Κώστα Σημίτη, τονίζοντας πως τα εξοπλιστικά προγράμματα έφεραν αποκλειστικά τις υπογραφές του Γ. Παπαντωνίου και του τότε γενικού διευθυντή Εξοπλισμών, Σπύρου Τραυλού.

Πατήστε πάνω στη φωτογραφία και διαβάστε το δημοσίευμα της Realnews



enikos








Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID