EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

"Στημένο παιχνίδι σε βάρος της ΔΕΗ η αναβολή της συνέλευσης"

Την έντονη διαφωνία τους με την αναβολή της Γενικής Συνέλευσης της ΔΕΗ, που ζήτησε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Οικονομικών, εκφράζουν με ανακοίνωσή τους οι εκπρόσωποι των εργαζομένων στο διοικητικό συμβούλιο της επιχείρησης, Νίκος Φωτόπουλος και Παντελής Καραλευθέρης. Πρόκειται για τη συνέλευση, η οποία θα αποφαινόταν επί του αποτελέσματος της διαιτησίας με την Αλουμίνιον της Ελλάδος (Α.τ.Ε.), που ζητά από τη ΔΕΗ να πουλά ρεύμα με ζημία, κάτω του κόστους. 
 
Οι δύο εκπρόσωποι κάνουν λόγο για στημένο παιχνίδι σε βάρος της δημόσιας επιχείρησης ηλεκτρισμού, καθώς και για επιδίωξη να ζημιωθεί η ΔΕΗ. Αναλυτικά αναφέρουν : 
 
"Με βάση το αίτημα που κατατέθηκε από τον εκπρόσωπο του βασικού μετόχου για την αναβολή της Γενικής Συνέλευσης, θέλουμε να δηλώσουμε τα εξής:

1. Διαφωνούμε κάθετα και ριζικά με αυτή την αναβολή.

2. Θεωρούμε την αναβολή στημένο παιχνίδι σε βάρος της ΔΕΗ γιατί γίνεται μόνο και μόνο να δοθεί και άλλος χρόνος (επειδή δεν προλάβαινε) στην Επιτροπή Ανταγωνισμού ώστε να παρέμβει αγνοώντας όλα τα επιχειρήματα της ΔΕΗ υπέρ της Α.τ.Ε. αναγκάζοντας τη ΔΕΗ να πουλάει επί ζημία.

3. Με βάση αυτή την εξέλιξη, εκείνο που είναι σίγουρο είναι ότι για μια φορά ακόμα θα ζημιωθεί η Επιχείρηση του ελληνικού λαού.

Η θέση μας είναι ότι από αύριο το πρωί πρέπει να ενεργοποιηθεί η άρση εκπροσώπησης της εταιρίας Α.τ.Ε.

Η απόφαση που είχαμε πάρει μετατοπίζοντάς τη χρονικά ήδη δύο φορές, ήταν να έχει υπάρξει συμφωνία και υπογραφή σύμβασης μέχρι τις 31/1/2014.

Τέτοια συμφωνία μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει, συνεπώς πρέπει να ενεργοποιηθεί άμεσα η άρση εκπροσώπησης.

Η εταιρία Α.τ.Ε. δε θα κλείσει ούτε δευτερόλεπτο, γιατί ως γνωστό έχει και άλλες δυνατότητες τροφοδότησης".
 
πηγη




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου





« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID